сб. апр. 20th, 2024

Лекарите са в шок: Тази рецепта напълно възстановява функционирането на коленете и ставите!

the-doctors-are-amazed-this-recipe-renews-the-knees-and-joints1-600x343Тази рецепта подобрява структурата на костната тъкан и възстановява нормалната работа на ставите и коленете!

Според експерти, неправилната поза на тялото се смята за една от основните причини за болки в гърба, болки в ставите и болки в краката. Тези въпроси често могат да доведат до допълнителни усложнения, така че трябва да направите всичко възможно да предотвратите това.

Тази елементарна на пръв поглед рецепта подобрява състоянието на костната тъкан и възстановява нормалното функциониране на ставите и коленете.

Съставки:

– 1 кг мед
– 10 чаени лъжички ленено семе
– 50 г тиквени семки
– 5 супени лъжици сусам
– 3 супени лъжици стафиди
– 50 г слънчогледови семена
– 50 г житни зърна

Всичко, което трябва да направите, е да поставите съставките в голяма купа, да разбъркате добре, докато се получи хомогенна смес. След това прехвърлете съдържанието в стъклен буркан. Добре е да оставите сместта за около седмица на тъмно място!

Използване:

Вземайте по една чаена лъжичка от това лекарство преди закуска и обяд. Тази смес не само ще укрепи ставите и мускулите на сърцето, но също така ще подобри и  еластичността на вашите ставни връзки и сухожилия.

Забележка! Рецептата има само информативна стойност, а употребата й е въпрос на личен избор!

Когато детето непрекъснато боледува – Трябва да се лекуват бащата и майката!

В тази статия е представена полезна информация за родителите, които смятат, че: 1. Всички деца се разболяват (организмът им расте,  метаболизъм) 2. Медицината ще им помогне 3. Дете само се…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post