пн. апр. 29th, 2024

60-годишен бразилец изглежда на 30: Невероятната тайна на младостта

Нийл Марино, 60-годишен жител на Флорианополис, бразилския щат Санта Катарина, изненада интернет потребителите, като заяви, че е на 60 години, въпреки че изглежда на 30. The Sun обърна внимание на този феноменален случай.

Потребителите бяха изненадани от видеоклипа на Нийл Марино, който говори за получаване на специално разрешение за паркиране за възрастни граждани (OAP), но това, което най-много порази потребителите, беше колко млад изглежда той. Носи черни къси панталони и тялото му показва изваян корем и татуираните гърди.

Оказва се, че тайната на неговата младост и отлична физическа форма са упражненията и системните тренировки с вдигане на тежести. Видеото, в което Нийл демонстрира уменията си, вече има повече от осем милиона гледания, като хората споделят своите възхитени мнения в коментарите.

Нийл Марино сподели своята философия за живота, като каза: „Шестдесет! А най-хубавото нещо в живота е да приемеш всички фази, цикли, радости и скърби. Искам да се радвам на старините си, като съм се научил да водя лек и непретенциозен живот, но с големи мечти. И мечтите се сбъдват в зависимост от размера на нашата вяра.”

Въпреки сивата му коса, по лицето на Нийл няма нито една бръчка, което буди страхопочитание и възхищение у мнозина.

Говорейки за тренировъчния си режим, той споделя подробности: „Правя клякания само вкъщи, пет пъти седмично, пет повторения по 100 пъти. През деня правя и силови тренировки пет пъти седмично. И всеки ден ходя или карам колело.“

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post