Първопричината за всички болести: най-важното знание!

Физическото заболяване на органа винаги е ПОСЛЕДНИЯТ етап от проявата на проблема.

Не е тайна, че човек има фини тела в допълнение към физическото тяло. Физическото тяло е най-плътното.

Ефирното тяло е по-малко плътно в сравнение с физическото тяло. Това е референтна матрица за физическото тяло, т.е. ефирното тяло има модел за изграждане на нашето физическо тяло (форма на тялото, височина, цвят на очите, косата, структура на костите, ноктите и др.).

Физическото тяло чете програмата, която е в ефирното тяло и става съответстващо на тази програма.

По-фино тяло от ефирното е астралното тяло, което съхранява нашите емоции и желания. Астралното тяло е референтната матрица за етерното тяло, т.е. за нашата енергия. Каквито емоции изживяваме – такава ни е енергията.

Менталното тяло от своя страна е референтната матрица за астралното тяло, тоест за нашите емоции.

По този начин негативните взаимоотношения и ситуации с хората имат пряко въздействие върху нашето физическо състояние и настроение чрез физическа болка или болест.

Всички оплаквания, страхове, притеснения, разочарования и друга негативност са живи енергийни съсиреци, съхранявани в човешкото поле, които могат да бъдат сравнени със заряд (батерия), който постепенно се разрежда. Тези съсиреци искат да живеят, така че неочаквано провокират човек към емоцията, от която се хранят. За да стане физическото тяло здраво, тези енергийни съсиреци трябва да бъдат отстранени. Веднага след като ги премахнете, те автоматично ще бъдат премахнати от членовете на вашето семейство (Семейство) и връзката ви с тях автоматично ще се подобри.

Има хора, които „ядат” негативизма или го гасят с алкохол или наркотици.

Какво е болест?

Физическото заболяване на органа винаги е ПОСЛЕДНИЯТ етап от изявата на проблема. Всяка болест започва с фините тела, а физическото тяло вече е „последната инстанция“. И това се отнася за всеки орган и система.

Болестите отразяват на физическо ниво болен мироглед или по-скоро вредни мисли, намерения и поведение на човек. По правило болестите показват неправилно отношение към живота или към себе си.

Отначало човек започва да мисли по негативен начин. Тези негативни мисли образуват черно петно ​​върху менталното тяло. Подобно на язва, тези мисли след това проникват по-дълбоко в емоционалното тяло. И човекът започва да изпитва страх или гняв. След това преминава към физическото тяло и удря органа, който отговаря за сферата, в която човекът има негатив.

Следователно, за да се излекува от болестта, на първо място е необходимо да се промени светогледът по конкретен въпрос. Само след осъзнаване на същността на този проблем има шанс да се сбогуваме с болестта.

Болестта е сигнал за нарушаване на хармонията с Вселената и защита на подсъзнателно ниво от собствените разрушителни мисли и поведение.

Ако често изпитвате стрес в мислите си, вие убивате здравето си.

Болестите не се предават по наследство (предават се енергийни програми, болни емоции и др.).

Знаете ли какво е „болест на трети курс“?

Среща се при студенти по медицина през 3-тата година на обучение, когато започват да изучават симптомите на различни заболявания. И което е интересно – те откриват симптомите на всяко заболяване в себе си. Това се случва, защото те мислят за тях през цялото време. И след като помислят, те получават потвърждение на собствените си мисли в света около тях.

Практика „Болка, хайде да се опознаем!“

Готови ли сте да се изправите срещу болката си? Готови ли сте да я погледнете в очите?

Да, болезнено е и неудобно, но в същото време е полезно!

Когато изпитвате болка, вдишайте и издишайте през болката. Нека болката да бъде!
Вижте, каква е вашата болка? Какъв цвят, мирис, форма, вкус има? Дайте време и място на болката!
Кажете на болката: „Усещам те! Ти си моята болка! Аз те създадох и ти давам време и място!“
Погледнете в болката, танцувайте с нея или просто седнете и слушайте звуците около нея!

Болката или ще изчезне, или ще стане много по-слаба. Тази практика е доста ефективна.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!