нд. апр. 28th, 2024

Признаци, че вибрациите ви се повишават – не се бойте!

В това състояние човек сформира своята съдба, хармонично взаимодействайки със света и Вселената. Живее и се радва на живота!

Чувството, че именно това търсите цял живот, това сте чакали, това сте вие…

Всеки човек, като съвкупност от вибрации на частици, молекули, клетки, органи, има своя индивидуална честота на вибрация.

Кумулативната честота зависи от много фактори: от състоянието на тялото, от качеството на храната; лоши навици, хигиена, връзка с околната среда, климат, сезон; върху качеството на чувствата, чистотата на мислите … и други фактори.

Човек с леки вибрации е този, който постоянно се намира в състояние на вътрешна радост, спокойствие, мир, любов, тишина в себе си. Чувства се комфортно, защото е в хармония със света около себе си и със себе си. В състояние на такъв баланс тялото и всички ендокринни жлези работят хармонично, а съответно и подчинените им органи, тъкани и клетки.

Негативните чувства силно намаляват честотата на вибрациите на човека: страх, завист, гняв, алчност… Всяка неприлична постъпка, лоши мисли и чувства замърсяват съответните тела, правят ги по-тежки и човекът започва да вибрира на по-ниски честоти. Има и изрази: „тежка душа“, „мръсни мисли“ – това също говори за ниски вибрации на душата и мислите.

Съдбата на тези, които „звучат ниско“, е постоянно да се сблъскват с негативни явления, негативни ситуации в живота.

С Колкото повече любов е изпълнен с човек, толкова по-свободен и радостен е той, толкова по-здраво е физическото му тяло, толкова по-висок е хармоничният общ звук на неговите вибрации. Комбинацията от всички тези вибрации определя вътрешния звук на човека.

Състоянието на радост и щастие идва с голямо разкриване на духовни качества. Човек има добро здраве, отлични отношения с хората, необходимата материална подкрепа, разкриват се творчески способности. Състоянието му се разпространява в най-близкото обкръжение, роднини, приятели, озарявайки живота им, а също така може да повлияе на целия свят.

Намирайки се в това състояние, човек сформира своята съдба, хармонично взаимодействайки със света и Вселената. Живее и се радва на живота! Той може да решава и по-висши задачи. Това е Създателят. С увеличаването на честотата на вибрациите човек става все по-свободен, появяват се таланти, неразкрити способности, благосъстоянието, здравето и потенциалът се подобряват.

Признаци на повишена вибрация:

Намалява необходимото количество храна. Няма чувство на глад. Това се дължи на факта, че заедно с нивото на вибрациите се увеличава и енергийният потенциал … Тялото спира да приема тежка (нисковибрационна) храна.

Намалява времето за сън. Чувството за липса на сън изчезва и тялото е живо през целия ден…

Сънищата стават ясни, ярки и живи, след което изчезват напълно. Те са заменени от преживяването на светлината в съня. Границата между мечта и реалност е размита…

Тялото става леко, в него се усеща непостоянна енергия.

Започваме остро да усещаме хората. Достатъчен е един поглед към човек или дори снимка, за да усетите същността му. Ставаме по-чувствителни на фин план. Повишавайки нивото на честота, ние също започваме да възприемаме по-високите честоти на други хора и научаваме много повече за тези хора, отколкото те знаят за себе си…

Нуждата от общуване отслабва или напълно изчезва, самотата става приятна. Има усещане за завършеност и самодостатъчност. Има разбиране, че всичко външно е само отражение на вътрешното. Няма нужда да търсите това, което преди е изглеждало, че го има в другите, но не и във вас …

Страхът и съмнението в себе си напълно са изчезнали. Те вече не функционират, тъй като има пълно приемане на всичко, което се случва. На по-високо честотно ниво умът спира да генерира идеи за страх и несигурност… както и много други идеи…

Значението на веднъж прочетените духовни книги става ясно и разбираемо от само себе си. Време е да осъзнаем…

Има усещане за абсолютна увереност в правилността на целта. Няма съмнение къде отиваме и защо. Интуицията влиза в действие, което никога не греши.

Влиянието ни върху околната среда нараства. Това, което казваме или мислим, започва да се сбъдва. Това е, което хората са наричали чудеса. Те започват да се случват всяка секунда… Така се проявява енергийният потенциал…

Идва преживяване на безпричинна радост от случващото се. Това е резултат от освобождаване от страхове и неувереност в себе си … Много добро чувство …

Събужда се искрено състрадание, желание да се помогне на другите и се появяват възможности за това. Отново, много избирателно, разчитайки на собствената си интуиция …

Имате проблясъци на истинското битие. Появява се желание да се движите без спиране и да стигнете до края. Имате чувството, че това е, което сте търсили цял живот, това сте чакали, това сте вие ​​… И никога няма да спрете да бъдете това!

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post