нд. апр. 28th, 2024

Къде са порталите към паралелните Вселени?

Стотици хиляди хора, някои източници споменават милиони, изчезват всяка година по света. Разбира се, повечето от изчезванията могат да се обяснят с различни криминални обстоятелства.

Но има много случаи, които не се вписват конвенционално обяснение. Хората просто изчезват, без да оставят следа след себе си. Независими изследователи са намерили подходящо обяснение за този феномен. Но за да го приемете, трябва да разширите обхвата на собствените си хоризонти.

Хипотезата е доста проста, но не всеки може да повярва в нея. Понякога искаш да извикаш – това не може да бъде, защото това никога не може да бъде! Накратко същността й е следната: нашият свят е заобиколен от невидими съседи – паралелни реалности.

Почти винаги те са недостъпни, но понякога възникват пресичания. Логиката на появата им не е ясна, както и причините не са ясни, но от време на време между нашите светове (отново не се знае дали имаме един съсед или няколко) възникват тунели, през които паралелни Вселени могат да обменят материя.

Как да намерим вход към паралелна Вселена?

Австралийският парапсихолог Жан Гримбрили смята, че има около 40 тунела, водещи към други светове, и всяка година хора изчезват безследно в тях. Смята се, че има много повече. Вероятно паралелните Вселени са разделени една от друга с толкова тънка граница, че определено енергийно въздействие може да пробие през нея на абсолютно всяко място. Просто трябва да знаете точно как да го направите. С други думи, имате нужда от ключ.

Между другото, вероятно е в нашия свят да има хора, или групи от хора, които притежават тази тайна от много дълго време. Има мнение, че тази тайна е станала достъпна за човечеството (по-точно за много малка, затворена част от нея) преди няколко хиляди години. Още в онези дни една каста от елита използва забранено за нас знание. Някои независими изследователи са стигнали до това заключение днес. Те вярват, че представители на древни цивилизации, като шумерската и египетската, абсолютно са притежавали технологията за отваряне на портали към други измерения.

„Това пътуване до паралелни светове и доставянето на други технологии оттам се обяснява с мегалитни структури, идеално ориентирани не само в земното пространство, но и спрямо звездите, поразяващи с точността си древните календари, части от неизвестни машини, намерени в слоевете на доледникови периоди и други необясними от гледна точка на нещата на съвременната наука”.

Но времето минава. Старите цивилизации се разпаднаха и тайните знания останаха буквално в ръцете на няколко души по света. Как ги използват е големият въпрос. Но явно не в интерес на мнозинството. Но фактът, че в нашия свят това знание остана само при елита, не означава, че то практически е изчезнало и в други Вселени.

Може да се окаже, че жителите на „другия“ свят са добре запознати с подобни възможности и освен това ги използват от време на време.

Тази идея се подсказва от събития, които периодично се случват на планетата.

И така, през 2000 г. в Аденския залив в небето се появи енергийна фуния. Образуванието с мощна енергия се появи на прилична височина, сякаш от само себе си. Енергийната субстанция се задържа в противоречие с всички известни закони на физиката в продължение на няколко дни и след това изчезна безследно….

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post