нд. апр. 28th, 2024

Ще изсмучат цялата ви радост: Енергийните вампира в зодиака

След общуване с някои хора се чувствате опустошени…

Това са четирите знака от Зодиака, сред които най-често срещани са енергийните вампири, пише Marie Claire.

Овен

Агресивен и безкомпромисен знак, който е готов да крещи на опонент, без да спира по време на кавга. Овните обичат да говорят гадни неща и морално да унищожават човек. Представителите на този знак изливат своя негативизъм върху другите и „изсмукват“ положителните емоции от околните.

Рак

Те „извличат“ позитивност от другите хора. Раците обичат да прекарват часове в оплакване от проблемите си, искайки някой да ги изслуша. В живота на представителите на този знак всичко е лошо или много лошо. Те трудно намират положителни моменти. Ако Ракът ви вижда като жертва, той ще ви разкаже за проблемите си без прекъсване и след общуване с него е лесно да изпаднете в депресия.

Дева

Те могат да ви кажат много обидни забележки, които пръскат наляво и надясно, прикривайки ги под маската на загриженост. След като общувате с Дева, можете да се почувствате като най-лошия човек на света. Освен това представителите на този знак не знаят как да слушат, а само обичат да говорят.

Скорпион

Един от най-тежките знаци на зодиака. Скорпионите бързо разпознават слабите места на хората и ги удрят точно там. Те правят обидни намеци, омаловажават човека и прибягват до манипулация. Скорпионите също така са и много отмъстителни хора.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post