пн. апр. 29th, 2024

Правило Първо – научете се да бъдете лоши!

2 правила за енергийна хигиена, за да защитите вашето биополе и да спрете да привличате провали

Всеки има някой около себе си, който обича да излива натрупания негативизъм или който е вечен страдалец. Ето кой изсмуква енергията от нас!

Едва ли трябва да се убеждаваме, че е необходимо да се грижим за нашето енергийно поле, да го защитаваме и да предотвратяваме загуба на енергия. В противен случай можете просто да забравим за хармонията, успеха и здравето.

Но какво ще стане, ако всичко и всички наоколо са проникнати от енергийни потоци, по-често разрушителни, отколкото творчески, и енергийните вампири, които се стремят да пируват с безплатни неща? Невъзможно е да се изолирате от целия свят.

Ето защо е добре да си спомним за две много прости, но изключително важни правила за енергийна хигиена, които не само ще ни помогнат да защитим своето енергийно поле, но и ще го укрепят.

Правило Първо – научете се да бъдете лоши!

Някой сега ще ококори очи от изненада. Но едно е сигурно: всеки има някого около себе си, който обича да лее натрупания негативизъм, да клюкари или да е вечен страдалец, чиято чаша винаги е наполовина празна. Ето кой изсмуква енергията от нас!

Разболяваме се след такова общуване, всичко пада от ръцете ни, но да кажем „Стоп!!!“ дори не ни идва наум. Защо, не дай си Боже, ще бъдем етикетирани като лоши, безразлични и безчувствени?

А такова общуване е не просто уморително, но енергийно опасно. Най-добре е да изключите такива хора от обкръжението си.

Ще се опитате да бъдете възможно най-далеч от човека, от когото се носи непоносимият аромат. Токсичните хора излъчват същата миазма, само че енергична и много отровна, способна да унищожи живота ви.

За съжаление, това не винаги е възможно поради служебни или семейни отношения. Какво трябва да направя? Много е просто – научете се да бъдете лоши!

Не се притеснявайте да спрете неприятните разговори. Освободете се от фалшивото чувство за вина и никога, при никакви обстоятелства, не позволявайте на токсичните хора да ви въвличат в собствените си игри. Запомнете едно просто нещо: вие не сте кърпичка, в която всеки може да плаче и да си духа носа. В противен случай рискувате да прекарате целия си живот в миене.

Какво е по-важно за вас – вашето благополучие или това, което хората, които са ви неприятни, мислят за вас, които, между другото, е твърде късно да коригирате? Истината е, че е невъзможно да угодим на всички и всички също няма да ни обичат. Затова е много по-важно да се научите да обичате и уважавате себе си, защитавайки енергията си с непробиваем щит.

Правило две: разчистете главата си, а не апартамента си. Развийте здравословно безразличие

Само мързеливите не говорят за необходимостта от разчистване на околното пространство. Това е наистина важно за обновяване и укрепване на енергийните потоци наоколо.

Но много по-важно е да се научите как да разчиствате главата си. Да се ​​освободим от душевния боклук, както собствения, така и този на другите, който се натрупва ежедневно, трови ни отвътре, култивирайки в нас негодувание, завист, гняв и други „прелести“ на негативната енергия.

Спазвайте правилото да извършвате цялостно почистване на главата си преди лягане, изхвърляйки всички негативни мисли и събития от деня.

Първо, защото усещането за неприятни емоции през нощта, когато енергията ни е напълно беззащитна, е много опасно.

Второ, защото колкото повече се потапяме в негативизъм, наслаждавайки се на преживяванията си, толкова по-бързо създаваме около себе си отрицателно енергийно пространство, което работи като фуния, привличайки все повече и повече неприятности и проблеми в живота. Все пак Вселената отговаря на всяко наше послание в огледало: подобното привлича само подобно.

Казвате, лесно е да се каже: изхвърлете лошите мисли от главата си! Всъщност не е толкова трудно, колкото може да изглежда.

Затворете очи и си представете: главата ви е стаята, в която ще заспите. Всичко неприятно, което ви се е случило през деня, го превръща в мръсна бърлога с плътни паяжини в ъглите, дебел слой прах и купчина мръсни неща, разпръснати по пода. Малко вероятно е в такава спалня да имате здрав сън и радостно събуждане.

Изметете мрежата от оплаквания, избършете праха на скръбта, премахнете досадните недоразумения, разпръснати тук и там. Както и да звучи, вие имате властта да решавате какви мисли да мислите и какви емоции да изпитвате.

Култивирайте здравословно безразличие, като се научите да си казвате: „Ще помисля за това утре“. Отдавна е известно, че на сутринта голяма част от това, което ви е държало будни вчера, ще изглежда напълно маловажно.

В противен случай един ден купищата енергийна мръсотия в главата ви ще погълнат вашето благополучие, късмет и най-ценното – здравето.

И, разбира се, усмихвайте се по-често, с повод или без повод, на себе си, на смешното кученце, нацупените старици на входа, слънцето, света наоколо…

Усмивката върши истински чудеса, моментално укрепвайки нашето биополе.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post