нд. апр. 28th, 2024

Тороидалната Земя

 

Нашият свят не е просто място за живеене, а мистериозна система, която може да се сравни със затвор или зоологическа градина за интелигентни същества.

В тази система обаче има „събудени хора“, които са ключът към разрушаването на матрицата и освобождението на цялото Човечество.

Официалната наука признава странността на нашия свят. Слънчевата система е идеално пригодена за съществуването на живот на Земята, а Луната играе важна роля в поддържането на жизнените процеси. Тези факти показват, че нашият свят може да е холографска реалност или компютърна симулация.

Експериментът с дилемата с двоен процеп показва, че видимата реалност възниква само чрез наблюдение. Това означава, че това, което смятаме за реалност, може да е просто илюзия, създадена от нашия мозък. Живеем в свят, в който възприятията ни могат да бъдат изкривени.

Изследователите предлагат теории, които може да изглеждат невероятни, но не можем да сме сигурни кое е истинско и кое не. Една от тези теории казва, че Земята има формата на тороид и ние живеем на върха му под купол. Това обяснява много мистериозни явления и ни позволява да разберем защо ни е даден 1000-годишен период на мир.

Научната общност признава възможността за съществуването на планети с форма на тороид. Това означава, че Земята може да има необичайна форма. Тази теория обяснява как една планета може да запази формата си въпреки гравитацията.

Теорията също така твърди, че преди 70 хиляди години на Земята са дошли анунаките – разумни същества от други светове. Те се разделиха на две групи: едните продължиха пътя на свещеното женско начало, а другите – токсичното мъжко начало.

Войната между тези групи продължи дълго време, докато Атлантида, централата на негативните анунаки, не потъна. След това е построен купол, който да задържа негативните сили в затвора, наречен Земя.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post