нд. апр. 28th, 2024

27.12.2023 г. — Пълнолунието на студената Луна

 

Възползвайте се от силата и енергията на последното за тази година Пълнолуние. Не пропускайте тази невероятна възможност.

Студена Луна обикновено се нарича последното пълнолуние за годината. Тази година не е просто пълнолуние през декември, пълнолунието ще се състои в зодия Рак – най-емоционалната от 12-те. Това със сигурност ще се отрази на нас и нашето поведение…

Декемврийското пълнолуние се нарича не само Студената Луна, но и луната на дългата нощ (защото се случва близо до зимното слънцестоене), Снежна Луна. Невероятна енергия и това е!

Тъй като Пълнолунието винаги има много сила, енергия, мисли, чувства и емоции, трябва да можете да ги управлявате с чувство, усет и подредба.

Сега всички по един или друг начин обобщават резултатите от годината, записват нещо наум или на листове, записват постижения и неуспехи.

Мощен ефект има ретроградният Меркурий до 3 януари включително.

И целият този коктейл събужда емоционалност.

Някой ще иска да се откаже от всичко, за да започне живота от нулата на 1 януари. Някой изведнъж ще поиска чудеса, романтика и нещо, което не се е случвало през цялата година. Някой ще се ядоса на целия свят и на изминаващата година, ще започне да търси виновни и да се кара на всеки, който му дойде под ръка заради суматохата.

Емоционален суинг – така се нарича всичко.

Най-тънките струни на душата ще изсвирят най-скритите мелодии, които са много чуваеми по време на пълнолунието на декември.

Това пълнолуние е и последното за годината. Тоест цялата сила, цялата мощ и енергия на природата се случват тук и сега.

Използвайте разумно силата и енергията на случващото се. Не позволявайте такава сила да се изплъзне от ръцете ви. Напълнете чашата си, която може би си мислите, че е наполовина празна, до ръба! Използвайте и практикувайте оптимизъм и намирайте само предимства за себе си във всичко.

Вижте колко сте страхотни и колко много сте направили.
Приемете всичко, което се случва точно както трябва да бъде.
Не участвайте в суматохата и не се поддавайте на провокации.
Не се разстройвайте, ако изведнъж в сравнение с всички останали сте зле подготвени за Нова година (още не сте купили подаръци, не сте облекли нищо, не сте измислили как да празнувате и т.н.).
Не хабете енергията си напразно, защото всичко това ще отиде в новата 2024 година. Но не е нужно да започнете без идея откъде.
Не влизайте в нищо ново, а по-скоро спокойно обобщете резултатите от годината, завършете това, което е по силите ви.

Сега интуицията е в най-добрия си вид. Влизайте в диалози с нея по-често и слушайте какво пита и казва. Запишете всякакви мисли и фантазии. Това ще бъде полезно в бъдеще.

Бъдете особено внимателни към здравето си, защото когато изглежда, че имате много сили и енергия, хората започват да се втурват като луди, да тичат и да скачат, а след това да се строполят на леглата си, изтощени.

За мнозина състоянието ще се влоши, когато изобщо не е възможно да се спи. Не бъдете нервни или тревожни. Посветете периода на безсъние, за да визуализирате бъдещи победи и постижения.

Вървете право там, в бъдещето, с интерес, доброта и най-положителни чувства. Детайлизирайте всеки момент и момент, представете си състоянието на радост и удовлетворение в сбъдната мечта или идея. Прекарайте времето на пълнолунието по работа и за добро.

Сега е особено добре да направите нещо креативно и да вложите частица от себе си във всичко, до което се докоснете.

Не забравяйте да направите мокро и мощно почистване преди пълнолуние, така че пространството да е изпълнено с простор и свежест. Точно преди новогодишната нощ няма да се налага да бързате и да се опитвате да изчистите всичко. Ще бъде чисто. Просто трябва да избършете пода с парцал и това е.

Включете свещите. Огънят почиства и премахва всяка негативност. Купете си няколко красиви свещи и ги запалвайте вечер.

Измийте тялото си вечерта на 26 декември със сол и пяна, легнете в банята и отпуснете всяка клетка.

В нощта на 27 декември (от вторник срещу сряда) поставете нова украса за елха или любимата си на прозореца. Нека се зареди с магическа светлина. И ще остане така до 28-ми.

След това я закачете на най-видното място на елхата. Това ще стане както талисман, така и център на магия, мощна енергия, сила и център на формирането на нови предстоящи чудеса.

Помним: без суетене, без притеснения и страдания.

Приемане. Благодарност. Чувствително и грижовно отношение към себе си. Сила, мощ и вътрешна енергия за добро.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post