сб. апр. 27th, 2024

25.01.2024 г. – първото пълнолуние за годината: Вгледайте се по-отблизо в заобикалящата ви среда

By energetic ян. 25, 2024 #пълнолуние

25.01.2024 г. – първото пълнолуние за годината: Вгледайте се по-отблизо в заобикалящата ви среда

Ще намерите отговорите на много въпроси.

Пълнолунието е специално време, използвайте го, за да съберете мислите си, да се заредите и да си поставите нови цели. Различни духовни традиции имат ритуали, свързани с Пълнолунието. Можете да изпълните свой собствен ритуал, свързан с вашите намерения, благодарност или пречистване…

…Пълнолунието ще се проведе в огнения знак Лъв, така че много хора ще имат силни емоции. Просто искате да разберете, да изясните, да покажете собствената си значимост, желаете слава и признание, уважение към собствените си граници и т.н.

Не забравяйте да имате това предвид и се въздържайте от съдебни спорове, немислими извънредни действия и прекомерна емоционалност. В противен случай ще се окажете с много неща, които няма да можете да разрешите по-късно.

И точно сега е периодът, в който ще има известно и дори много ясно изясняване на вече започнати афери, познанства и други неща.

Тоест в момента маските могат да свалят от хора, за които сте мислили едно, но те представляват нещо съвсем различно.

Тази седмица погледнете по-внимателно всичко около вас – всички отговори ще лежат точно пред носа ви.

Друго интересно нещо: ако някой не е в най-щастливата връзка в момента и не може да реши да я напусне, бъдете отворени. Може би точно на това Пълнолуние ще се появи човекът, който ще ви помогне да направите стъпка и избор и който също ще остане с вас много дълго като любим, дългоочакван партньор.

Бъдете по-внимателни в комуникацията. Сега повечето хора несъзнателно ще се стремят да изхвърлят всичко и да търсят виновните навън: това са конфликти, трикове, всякакви трикове и неприятни провокативни думи.

Хората, склонни към ревност, обикновено имат опасен период. Ще изглежда, че всички около вас са врагове и всички искат да откраднат любовта ви.

Това далеч не е вярно. Просто този вид емоционална чувственост се пробужда.

Трябва да превърнем негативното в позитивно.

Възникна ревност: вместо скандали и подозрения, по-добре е да измислите съвместна вечер, романтична разходка, добър разговор от сърце, покажете чувствата си, бъдете открити и истински.

Ако искате да се скарате на някого: помислете от какво не сте доволни в себе си и в живота си, кое не ви харесва, какво ви дразни и ви кара да проявявате гняв.

Опитайте се да се ограничите през цялата седмица от четене на новини, общуване с хора, които просто обичат да обсъждат другите, да клюкарстват и да намират негативност във всичко.

Помним, че огънят може да стопли и утеши, а може и да изгори всичко до основи, така че нищо да не може да се възстанови.

Изборът е само ваш как ще се справите с условния факел от енергия, който е във вашите ръце в момента.

По-добре е да разберете себе си през този период, отървете се от боклука в стаята и вътре в главата си: ненужни и счупени предмети, спомени и оплаквания, въртящи се в кръг, самобичуване и негативна критика по ваш адрес – изхвърляме всичко без да съжаляваме.

Проработи. Изгоряла е крушката. Няма смисъл да съхранявате неработещи крушки и да се бъркате с тях.
Маршрутът на следващия лунен период зависи само от вас. Пътят ви трябва да е чист и светъл, по него да няма препятствия или ограничаващи вярвания.

Възможно е да бъдете привлечени от творчеството: ще искате да се заемете с отдавна забравено хоби, да направите нещо ново и интересно или да внесете някакво допълнение и трансформация в работата си, която не е съществувала преди.

Не забравяйте да приложите това на практика. Това ще отвори допълнителен източник на енергия.

Тъй като влиянието на пълнолунието също влияе на съня, не се изненадвайте, ако безсънието ви посети. Не страдай и не ругай. Използвайте това време за добро. Слушайте аудиокниги, приятна музика, малко медитации, записвайте мисли, пишете дневници на благодарност и по всякакъв начин превръщайте всичко в добро.

Време е да станете нахални! Звучи странно, разбира се. Но именно в здравословното високомерие се крие коренът на успеха. Ако някой е много уморен да живее под музиката на други хора, уморен е да играе роля и не е срещал истинския себе си от дълго време – излезте. Време е!

Разбира се, не зашеметявайте хората с цялото си аз още от портата, но предприемете стъпки. Кажете „не“, където искате, декларирайте желанията си, спрете да общувате с онези, които ви дърпат към дъното и ви пречат да намерите щастие.

По материали от: Simply Liu

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post