нд. апр. 28th, 2024

Магическото Пълнолуние на извънредните възможности – 24.02.2024 г.

Как да се възползваме от него на Макс, след като и Батерията ни е на макс?

Пълнолунието е специален период, когато възможностите или потенциалът ни достигат своя максимум. Това се случва, когато Луната е в пълната си яркост…

Влиянието на Пълнолунието започва три дни преди пика и продължава около три дни след това.

Тоест в момента всички ние сме в мощен енергиен пашкул от случващи се чудеса и нещо, което мнозина не могат да видят, докато други го усещат с всеки пръст и клетка на душата.

Забелязали ли сте как хората са станали по-активни? А някои буквално изтреюяват? Усещате ли, че скоростта се увеличи и хората станаха като болиди?

Това е влиянието на Пълнолунието върху мнозинството. Батерията е на максимум.

Искам да преработя всичко, да прегърна необятността, да се хвана за стари идеи и планове, да завърша започнатото по-рано, спешно да превърна в реалност уловена гениална идея от нищото, да реализирам вътрешния си потенциал и да се проявя във външния свят.

Тук трябва да бъдете много внимателни и да се доверите на интуицията си, поддържайки ясен баланс между рутинни ежедневни дейности и различни техники.

Няма нужда да зарязвате всичко и да сядате с техники за Пълнолуние. За всичко трябва да има мярка.

Сега е най-добре да не държите главата си в облаците, въпреки че наистина искате, а по-скоро да се заземите, да поддържате максимална яснота на мислите и организация.

По-добре е да не се натоварвате с тежка храна, а да преминете към растителна, здравословна и богата на витамини храна.

Не забравяйте да подредите нещата в дома си, в чантата, раницата, вещите, бюрото, дневника с планове за бъдещето и вашите мисли.

Точно сега започваме пролетта, която ще настъпи по свои закони и определено няма да чака никого. Затова се подгответе предварително, за да не се люлеете до май.

Имаме ретрограден Меркурий през април. Позволете ми да ви напомня, че по време на неговото управление се появяват стари недостатъци, могат да се появят бивши партньори, възникват някои ситуации, които изискват да погледнете назад и да завършите.

Като знаете това, опитайте се да вземете нещо в пролетния си куфар, което няма да ви се налага да се движите напред-назад отново, да го сменяте и да хабите енергия.

Вземете във вашата пролет всичко необходимо, което ви е наистина необходимо, полезно, успокояващо, даващо сила, показващо ви от най-добрата страна, проявяващо се, щастливо, весело и добро, здравословно и хармонично.

Това, което е особено важно сега: обръщайте внимание на знаците, изграждайте диалози с подсъзнанието, внимателно анализирайте какво казва и подсказва вашата интуиция. Не позволявайте на съмненията да подведат духа ви и проявлението на дарбата ви.

Включете своя вътрешен Създател, който със силата на мисълта и правилните действия може да промени света според вас и вашето благополучие. Помислете за себе си! Защото чрез мощния си Аз можете да помагате на другите.

Включете вниманието си на макс. Оставете страховете си настрана. Слушайте космоса.

Нито една мисъл или идея сега не се появява просто така. Това изисква вашето внимание и пряко участие.

През този период ще бъде много добре, ако започнете да слушате по-често музика: звуците на купи, гонгове, флейти. Тоест нещо много вибрационно фино, без думи, но стигащо до сърцето и оттам право във Вселената, за да изпълни молбата ви.

В нощта на 24 февруари заредете чаша лунна вода. Поставете водата в прозрачна чаша на перваза на прозореца през нощта, а сутрин след събуждане я изпийте бавно, с чувство на вътрешно щастие, изричайки най-съкровеното си намерение или желание.

Почистете дома си с огъня на свещ и звука на камбанка, отделете време за себе си и си направете вана с пяна, любимите си ароматни масла, билки, направете процедури (маски, самомасаж и др.)

Не забравяйте да използвате максимално енергията на Пълнолунието на отиващата си зима.

По материали от: Simply Liu

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post