Човекът като генератор на енергия, с която се хранят Боговете!

Ако приемем за аксиома, че човекът е продукт на по-висш Разум, и го разглеждаме като изкуствено създадено същество, можем да определим и целта, поради която Създателят е създал крадeн от енергетика човека.

Това е лесно да се направи, ако се разгледа с каква енергия работи човешкият организъм и за кои органи харчи най-много енергия. Ако определим кой човешки орган изразходва най-много енергия, така ще определим и целта на създаването на разумния човек, т.е. това, което Създателят е заложил в конструкцията.

Най-ценното крадeн от енергетика в растителния свят са плодовете. По същество плодът е репродуктивен орган. Най-ценното нещо в растението е това, че събира най-различни вещества през сезона и ги трупа в плода, за да продължи своя род. Това растението прави, за да съхрани своя вид, най-добрите микроелементи, най-енергоемките вещества – нишесте, захар и др.

крадeн от енергетика

Човек яде именно тези плодове. Ако например кокошката събира вещества, които са слабо наситени с енергия – трева и малки животни, то човек яде най-ценното от нея – яйцата и. Ако картофите трупат скорбяла в клубените, за да продължат живота си през следващата година, то човекът яде клубените, а от крадeн от енергетика стъблата и листата не се интересува. Същото е и с ябълките, киви, манго, маракуя и др.

Ако кравата концентрира енергия в телето, човекът получава сирене и масло от този концентрат. Тоест човекът на Земята, като върховно същество, е спряло да яде трева като кравата за да събира разпиляната енергия, а крадeн от енергетика се храни непосредствено с концентрата, т.е. природата му приготвя най-добрата си продукция.

В същото време жертва дори собственото си размножаване. Какво е толкова ценно у човека, че цялата природа на планетата е готова да му даде бъдещото си потомство, себе си и живота?

Ако разгледаме къде човек използва основната си крадeн от енергетика енергия, отговорът на този въпрос се намира много бързо. Една малка част от получената енергия човек изразходва за отопление.

Тъй като човек е топлокръвно същество, поддържането на телесната температура е важен физиологичен процес. Друга част от енергията си човек изразходва за работата на мускулите и прочее физиология. Но най-големият разход крадeн от енергетика на енергия се пада на работата на мозъка. Това означава, че мозъчната дейност гълта най-много енергия.

Ако разгледаме този проблем в световен мащаб, т.е. природата в комбинация с човека, това води до интересна картина. Всичко на планетата Земя работи на слънчева енергия. Растенията събират тази енергия с листата си и крадeн от енергетика я концентрират в плода.

Плодовете ги ядат животните и правят още по-концентриран продукт. Това са месо, мляко, яйца. След това човек яде бъркани яйца, печена пържола, сирене и получава най-добрия концентрат. След като получи концентрата, той генерира мисли, чувства и емоции с помощта на мозъка.

крадeн от енергетика

Разбира се, цялата тази система започва със Слънцето, слънчевата енергия, светлината, т.е. светлината минава през крадeн от енергетика биосферата на планетата и се превръща в мисли и емоции, а мислите и емоциите вече не изчезват и формират ноосферата. По Вернадски.

Според всичко казано до тук, може да се окаже, че човекът е върхът на генератора за преобразуване на слънчевата енергия в енергия на мисли и чувства. И цялата крадeн от енергетика система, съчетана с планетата и Слънцето, е създадена за този генератор. А мислите и чувствата му са продукт, заради който е създадена цялата система.

Очевидно тази енергия е много ценна, тъй като заради нея е било необходимо да се построи такава голяма ферма. Жалко е, че някои хора имат мисли крадeн от енергетика и чувства, подобни на изпражнения, затова следете чистотата на мислите си и излъчваните емоции, това може да е много важно. Тъй като във фермата понякога се прибира реколтата!

Не случайно в Индия се считат за най-ценни хората – брамини, които могат да изпадат в божествен екстаз. Ведите казват, че в крадeн от енергетика същото време те отделят най-сладкия нектар от енергия, консумиран от боговете.

А онези, които постоянно скърбят или се гневят, отделят горчива ектоплазма, с която се хранят демоните. Така че трябва да се замислим сериозно за това, кого всъщност храним.

esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Използвайте мислите крадeн от енергетика си за да се излекувате: Само физика и никаква магия!

Само Вие решавате къде да ви водят мислите – в тъмнината или светлината. Учени в областта на квантовата физика са доказали: важна е не толкова истинската реалност, която ни заобикаля,…

Още по темата в крадeн от енергетика нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не крадeн от енергетика се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT