пт. мар. 29th, 2024

Пълнолунието на 19 май – Очаквайте необясними и нелогични събития….Но всичко е за добро!

В Пълнолуние понякога се случват необясними неща. В лунния календар такива дни се определят като опасни, защото енергийните потоци от Луната са много нестабилни.

Всяко Пълнолуние се различава от предишното по някои важни параметри, затова съветите и предупрежденията на астролозите винаги са различни. Едно нещо обаче става непроменено – трябва да бъдете възможно най-предпазливи и внимателно, както и да мислите положително, за да не давате на негативни програми и емоции да надделеят над вас.

Характеристиките на Пълнолунието на 19 май

Според лунния календар Пълната луна се пада на 19-ти. Тя ще премине под егидата на стихията на Огъня, представена от Стрелец. От всички огнени знаци на Зодиака, този е най-малко опасен. Нещо повече, това ще бъде вторият ден на Луната в този Знак, така че неговото влияние няма да бъде толкова силно.

Пълната Луна в Стрелец засяга такива важни житейски теми като работа, бит и пътешествия. Именно в тези области трябва да бъдете възможно най-внимателни.

Вторият важен момент от предстоящото Пълнолуние е липсата на аспекти между планетите и Слънцето. Пълнолунието ще влияе на настроението и късмета на хората, затова поведението му ще бъде възможно най-предсказуемо.

Астрологични препоръки за 19 май 2019 г.

На 19-ти май е важно да се поддържа физическа и интелектуална дейност. Тази неделя ще бъде чудесно време за дейности на открито, начало на цикъл на упражнения. Ще бъде полезно да излезете сред природата. Трябва да се движите повече, така че негативната енергия около вас да не застоява и да не пречи на почивката ви. Това ще помогне за повишаване на жизнеността ви и поддържане на доброто ви настроение.

Силата на хората ще се крие в решителност и смелост. Обикновено по време на такива периоди хората потъват в съмнения, което отчасти помага да се избегнат редица проблеми. Сега е по-добре да вървите напред към целите си.

Астролозите препоръчват да се защитават слабите, да се помага на нуждаещите се и да подкрепят близките. Всяка помощ, дадена на 19 май, ще ви се върне в бъдеще по невероятен начин. В този момент, когато вече сте направили избор, може да ви застигнат съмнения за неговата правилност. Не забравяйте, че не бива да се оттегляте. Това е време на подвизи.

На 19 май можете да се отправите на пътешествие, да посетите приятели, роднини, приятели в друг град.

Големият проблем на това Пълнолуние ще е алчността. През периода на максимална активност на Луната, недостатъците и пороците стават все по-остри. На 19-ти вие трябва да бъдете щедри и да не се обиждате на онези, които не могат да преодолеят слабостите и скъперничеството си.

Емоционалността може да предизвика проблеми, така че в любовта, приятелството и деловите взаимоотношения е по-добре да се контролирате, за да не настроите хората срещу себе си. В Пълнолуние възникват трудности в общуването, но още на следващия ден всички проблеми ще бъдат изгладени.

Накрая си струва да се кажат няколко думи за материалната страна на живота. Парите този път трябва да е изразходват предпазливо и внимателно, но е по-добре да се избягват заеми и да се дават пари на заем. Възможни са финансови загуби, които ще могат да бъдат възстановени по-късно. Неуспехите в тази област ще бъдат временни.

В такива опасни и трудни дни като Пълнолуние е много важно да се вгледате във веригата от събития и да откриете нещо важно и позитивно.

Източник : esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Насим Талеб: Скромност – така обикновено наричат добре прикритoто високомерие!

Скандалният икономист  Насим Талеб не се уморява да ни напомня думите на Луи Пастьор: „Успехът е благосклонен към подготвените умове“. Той съветва „всяка четвърта година да се посвещава изцяло на…

Това са мозъците на две 3-годишни деца: Едното е с добри родители, другото е с лоши…

От родителите действително много зависи! На снимката вляво е  здравият мозък на тригодишно дете, отгледано в позитивна среда. А на дясната е мозъкът на дете, претърпяло екстремни емоционални травми и…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post