пн. апр. 29th, 2024

Тъжната съдба на децата, с които Родът се откупва oт натрупаните грехове…

За съжаление във всеки голям Род има деца, които са тежко болни или създават големи проблеми…

Темата на тази статия е сложна. Как да я възприема всеки сам решава. Авторът пише, че болните и проблемните деца не се раждат в здраво семейство. И въпросът е, че когато се появят такива деца, родителите трябва да преминат теста…

За съжаление, във всеки Род има деца, които често страдат от тежки заболявания, травми, получени по време на раждане, вътрематочни нарушения на плода, аномалии в развитието и животозастрашаващи наранявания, при които детето има голям шанс да умре още от ранна възраст.

Просто казано, това е всяка форма на увреждане, особено вродена, церебрална парализа, умствена изостаналост, синдром на Даун, аутизъм, сиамски близнаци, вродени дефекти и т.н. Такива хора се класифицират като откупни деца на Рода.

По принцип стават първородните, които в по-голяма степен от следващите деца отработват кармата на Семейството. Но има и изключения. Целта на Рода в такива случаи е, в краен случай, да обедини роднини около болно дете, да ги разтърси, така че да се замислят и да преосмислят живота и отношенията си с роднините. За съжаление по-често се случва обратното.

Роднините се отдръпват – казват, всеки има свой собствен живот или не показват подходящата инициатива да се обединят. Съпрузите често се развеждат с течение на времето, неспособни да издържат на натоварването или дори изоставят жената и детето през първата година от живота на бебето.

Някой започва да обвинява жена си, а някой – напускайки – набързо се жени или намира партньор, опитвайки се да забрави или да се откаже и да започне „нормален“ живот. Никой от тези мъже не мисли, че без да завърши тези уроци, те натоварват още по-голям кармичен дълг върху своите плещи и плещите на другите си деца.

Майките, които изоставят такива деца в родилния дом, не правят изключение. И това рискува с факта, че такива родители ще бъдат третирани по същия начин, когато имат най-голяма нужда от помощ. По същия начин може да работи не само бащата, който е напуснал жена си с дете, но и новата съпруга на такъв мъж, както и общи деца и дори внуци. Висшите сили и семейството имат много възможности.

Мога само да кажа със сигурност, че това ще се случи в най-неочаквания момент, когато нищо не предвещава проблеми и ще бъде много болезнено. Ако болното дете е оцеляло, това означава, че ви е даден шанс да реализирате нещо, да започнете здравословен начин на живот, да станете духовно по-развит и зрял човек… поне да не повтаряте грешките на вашите родители и предци. Затова използвайте този шанс поне за възстановяване на семейните връзки и установяване на добри отношения с роднини.

Ако смятате, че имате силна връзка със семейството си, но се обаждате само на празници и се виждате веднъж годишно, това не е връзка, а формалност. Задачата на такова дете е не само да обедини близките си, но и лична – да донесе добро на света, дори на един човек или животно, да не се ядосва и да се научи да се радва на живота в тялото, което му е дадено.

Психично болните са и откупни деца в Рода. Деца с различни умствени, физически отклонения и патологии се раждат като последно предупреждение, когато членовете на семейството могат и трябва да се променят. Шизофренията и лудостта са несъответствие между вибрациите на душата или същността и вибрациите на родителите и системата на Рода. Тези, които стават монаси и цял живот се молят за близките си.

В старите времена, ако семейството е било голямо, тогава едно от децата им е било дадено за монах и те са служили като молитвени книги за цялото им семейство. Такива деца са били подготвяни за монашество от ранна детска възраст, внушавайки им възвишено чувство за дълг и раболепна любов към Бога.

Но се случва, че дори в съзнателна възраст човек може да вземе такова решение. Хора с магически способности, които носят добро, но имат споразумение с егрегора за прост или беден живот. Тоест те не взимат такса за работата си и живеят от това, което им носят благодарните клиенти. Но тази опция е двусмислена.

Напълно възможно е да има вътрешни блокове и забрани или това да е споразумение с Ведическата сила на семейството. Друг вариант е, когато Ведическата сила се е проявила, но личният потенциал е по-малък от очаквания. Например, лечебен канал се е отворил, но в същото време Анахата (чакрата, отговорна за този канал) е слаба или прелива.

Затворници, убийци, бандити… така наречените „чистачи” също могат да бъдат отплатени. В този случай вече е необходимо да се установи какви дългове е имал Рода и към кого. Защото не всеки от тази категория може да бъде платен.

Парализиран човек, който лежи повече от три години, също изкупва греховете на своите предци. Но ще има значение, ако той не се ядоса на света и не започне сам да ругае всички. В този случай не трябва да разчитате на по-добър дял в следващото въплъщение, тъй като изплащането на Рода не е напълно разработено и не е имало лична преоценка на ценностите.

Има нестандартни и по-рядко срещани видове откупни деца. Същото се случва, когато откупва не клановата система, а самият човек. Например, да заченат за да не образуват наказателно дело или да променят превантивната мярка, тоест плащат на съда, армията и т.н. Ако родителите при зачеването и първите месеци на бременността са водени от страхове и не от любов един към друг, тогава такова дете, след като достигне определена възраст, ще покаже на роднините си „къде зимуват раците“.

И най-важното, което всеки трябва да знае, е, че ако Родът е бил прокълнат, тогава три поколения все още живеят някак си повече или по-малко нормално, а на четвъртото поколение Родът се опитва да се откупи, чрез тежък живот, болни деца и т.н.

Ако не се получи, тогава седмото поколение става последното и разклонението напълно се запушва. Не забравяйте, че всичко, което изпратите – рано или късно – се връща. И ако не ти, то твоите потомци ще се разплатят. Болни и проблемни деца не се раждат в здраво семейство.

Автор: Sibbilla

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post