пн. апр. 29th, 2024

Съдбата, която предсказва последната цифра на годината ви на раждане

 

Последното число е особено важно. Разберете какво означава!

Нашите предци са вярвали, че душата сама избира в кое време да се въплъти. А последната цифра от годината на раждане е особено важна. Тя се покровителства от един от петте елемента, с помощта на които може да се разберат много неща за характера, съдбата, способностите на човек и дори да се разбере бъдещето му.

Разбира се, не трябва да приемате подобни прогнози твърде сериозно, но тестването на теорията върху себе си и вашите приятели ще бъде вълнуващо.

Ето какво означава последната цифра от годината ви на раждане:

0 и 1

Стихия – Метал

Хората, родени в стихията на Метала, са много целеустремени: знаят точно какво искат и винаги са готови да защитят своята гледна точка. Те имат силен характер и понякога имат твърде високи изисквания към себе си и другите.

Металният човек се стреми към материално благополучие и лукс. Те също не се страхуват от самотата и трудните условия на живот.

2 и 3

Вода

Представителите на тази стихия са емоционални и проницателни. Имат добра интуиция и често са склонни към манипулации. Такива хора са потайни и не обичат да разкриват тайните си на другите. Имат добро въображение и дипломатически качества.

„Водният“ човек е не само добър организатор, но и изпълнител. Често обаче е пасивен и склонен да задоволява капризите си.

4 и 5

Дърво

Хората, родени в стихията Дърво, са много щедри и отворени към всичко ново. Те обичат да изследват света и са много трудолюбиви, понякога дори прекалено, така че трябва да могат да се отпуснат правилно. Те често поемат твърде много задължения, без да изчисляват собствените си сили. Те са добри приятели, на които винаги можете да разчитате.

Такива хора не преследват пари и различни излишества, а това, от което могат да станат зависими, са други хора.

6 и 7

Огън

„Огнените“ хора са много енергични, харизматични и темпераментни. Освен това тези хора не могат да понасят самотата и обичат непрекъснато да вървят напред. Затова често избират ролята на лидери.

В общуването човекът Огън е егоист, много емоционален и често дори агресивен. Често е нетърпелив и капризен.

8 и 9
Земя

Представителите на тази Стихия са много отговорни и грижовни. Тези хора имат добра интуиция, която често им помага да видят различни гледни точки и да оценят трезво ситуацията.

Обичат да контролират нещата и да решават проблемите стъпка по стъпка. Вярно е, че често се страхуват от всичко ново, те са истински консерватори. Земният човек е много прям и упорит.

По материали от: Рeopletalk

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *