Тъмните дни през декември 2019 г.: Слънцестоене, затъмнение, Новолуние

Не всички дни от последния месец на текущата година ще бъдат благоприятни и успешни. Астролозите разграничават така наречените тъмни дни, в които късметът може да се отвърне от вас, но могат да се появят и нови възможности.

Става дума за слънцестоенето, затъмнението и Новолунието, които в календара за декември 2019 г. са се съсредоточили в края на месеца.

Ако нещо внезапно се обърка, не кра дeн от ен ер джи започвайте да биете тревога и да отменяте всичките си планове. Запазете спокойствие и останете верни на принципите си.

Слънцестоене на 22 декември

22-ри ще бъде наистина най-мрачният ден на 2019 г., защото тогава ще настъпи зимното слънцестоене: Слънцето ще бъде възможно най-ниско над хоризонта в Северното полукълбо. Това ще бъдат най-краткият ден и най-дългата нощ в годината.

Експертите смятат, че в този ден си струва кра дeн от ен ер джи да запазите активността си и повече време да бъдете навън. Експертите в областта на биоенергията също препоръчват да не зарязвате работата и да не пренебрегвате важни въпроси. Ще бъде неделя, затова мнозина на 22-ри ще мързелуват. По-добре е да се занимавате с домакински работи и да се разхождате.

Това е ден на силата, тъй като се очаква изблик на позитивна енергия. Поради това ще се кра дeн от ен ер джи получи известен контраст: денят е твърде кратък, за да има време да се свършат много неща, но енергията предразполага.

Обреди срещу мързел и апатия ще ви помогнат да намерите сили в себе си, за да комбинирате правилно релаксацията с подходяща дейност. В този ден можете да започнете подготовка за коледно -новогодишните празници, да украсите дома си: такива промени ще бъдат много полезни енергийно.

Затъмнение и кра дeн от ен ер джи Новолуние на 26 декември

Затъмнението на Слънцето винаги се случва в Новолуние, но този път новата Луна ще бъде много важна, защото в този ден тя е в Козирог. Подобна комбинация в астрологията далеч не е най-добрата, защото Новолунието изисква активност, а присъствието на Луната в този Знак не го предвещава. Очаква се 26-ият ден да бъде вял, в който е по-добре да не се кра дeн от ен ер джи поддавате на апатия, да не се затваряте в себе си и да се движите повече.

Що се отнася до затъмнението, то ще е пръстеновидно, когато Луната е вътре в слънчевия диск поради голямото разстояние от Земята. От такова затъмнение има сянка, но тя може да се види само с помощта на специално оборудване.

По време на такива затъмнения се активизират всички най-мрачни черти на нашия кра дeн от ен ер джи характер: алчност, гняв, отмъщение, хитрост, лицемерие. Внимавайте за нови познанства и разговори с хора, които не познавате достатъчно добре. Въпреки цялата опасност от този ден, в Новолуние е добре да започнете нови неща, да се отървете от излишното. Това означава, че в този ден можете да придобиете добро настроение за Нова година. Ще бъде четвъртък, така че вечерта на този работен ден може да бъде кра дeн от ен ер джи посветена на подготовката за празниците.

източник esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Магическата Мудра Ушас, която зарежда с енергия, регулира хормоните и ви прави привлекателни за другия пол!

Всяка фигура, направена с пръстите на ръцете, преразпределя енергията в определени части на тялото, в органи и системи. Днес ще ви представим една невероятно полезна мудра)) Със сигурност вече сте…

Тези тревожни сигнали показват, че сте под силното влияние на негативна енергия!

Предлагаме ви да се запознаете с 10 симптома, които показват, че в тялото ви може да се е натрупала  твърде много вредна енергия. Защото негативизъм ни заобикаля навсякъде, а чувствителните…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 кра дeн от ен ер джи energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT