пт. апр. 26th, 2024

Погледнете в бъдещето: Нумерологичен хороскоп за утрешния ден

numerolog

Нумерологията на утрешния ден ще ви подскаже от какво да се опасявате, на какво трябва да обърнете внимание, и вероятно, да концентрирате  всичките си усилия.

Да кажем, че вашият рожден ден е на 15.01.1983, и  вие искате да узнаете какъв ще бъде денят 21.5.2017. За начало съберете цифрите на рождената си дата: 5 + 1 + 1 + 1 + 9 + 8 + 3 = 28. След това съберете получените цифри: 2 + 8 = 10. И така нататък, докато остане само една цифра: 1 + 0 = 1.

Също така трябва да изчислите и числото на интересуващия ви ден: 2 + 1 + 5 + 2 + 1 + 7 = 18 , след това   1+8 = 9. Сега е необходимо да съберат и двете получени суми: 1 + 9 = 10, след това 1 + 0 = 1. И сега, когато имаме краен резултат, следва да го намерим в следващите съответствия и да разберем  какво ви очаква.

1. Време за активни действия. В този ден трябва да предприемате твърди и  решителни действия. Този ден е толкова благополучен, че ще можете да се справите с всеки проблем, с който се сблъскате. Нови дейности  също могат да бъдат започнати без страх, тъй като вероятността за успех в този случай е много висока.

2. Ден, който е особено благоприятен за планиране. В такава ситуация  не бива да се бърза. По-добре е да се мисли внимателно. В допълнение, този ден е  време на възход и падение. Въпреки че   може да започне успешно, той може да завърши отвратително.

3.Благоприятен ден за различни дейности. Всяко ваше начинание ще бъде успешно, а евентуално пътуване –  много полезно.

4.Необходимо е в такъв ден  да се довършат всички дребни неща,  необходимо да се довърши всякаква започната дейност. Денят може да бъде посветен на учене или работа.

5. Уловете  Съдбата в този ден. Можете да поемате рискове, но само ако планираното има конкретна основа. Именно в този ден можете да ви сполети неочаквано добър късмет.

6. Нумерологията за утрешния ден  ви предупреждава да не бързате. В ден като този от нови начинания и безразсъдни постъпки  трябва да се откажете, тъй като рискът може да се окаже напразен.

7. Денят е благоприятен за творчество. Вслушвайте се в съветите на семейството и приятелите си, за  доведете до край важните дела. Възможно е  щастието да ви застигне точно в този ден.

8. Ден за активни действия. Важните и съществени въпроси в този ден се решават лесно и бързо. Успехът ще ви съпътства навсякъде.

    9. Този ден е добър за започване на нов бизнес. Това е ден на лични постижения и победи.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post