Енергийните вампири: ТОП-3 на зодиакалните знаци, които обичат да пият чужда кръв!

scale_1200

Периодично всеки от нас е попадал под влиянието на енергиен вампир. Последствията от енергийния вампиризъм са мигновени. Започва главоболие, чувства се умора. В буквалния смисъл на думата ни се струва, че жизнените сили постепенно ни напускат.

Три знака на зодиака умеят да изсмукват чуждата енергия много по-добре от другите. По принцип те не правят това съзнателно – когато на техния организъм му липсват сили, кра дeн от ен ер джи те  на подсъзнателно ниво търсят енергия за да се „заредят“

Разбира се, това не означава, че ако човек е от определен знак за зодиака, веднага трябва да му лепнем етикета „вампир“.

Но сред тези три знаци на зодиака вампири се срещат най-често:

№ 3 Лъв

Ако кажете на Лъва, че има склонност към вампиризъм, той ще се изсмее в лицето ви. Лъвът не е склонен кра дeн от ен ер джи да вярва в такива неща. Но, както показва практиката, представители на този знак често подсъзнателно „грешат с вампиризма“.

Това се случва в следните ситуации. Лъвът обича да блести пред публика, обича  вниманието и възторжените погледи. Той представя всяко свое малко  постижение като огромна победа. Като по този начин създава у хората чувство  на завист и пробужда техните комплекси.

енергия

Със сигурност сте забелязали как след кра дeн от ен ер джи голяма кавга се чувствате изтощени, опустошени и обезсилени. Сякаш цяла нощ сте  разтовавали вагони. А именно по този начин Козирог подсъзнателно е усвоил неизчерпаем източник на енергия.

Сам по себе си Козирог никога няма да се вслушва в съветите на други хора. А да извади човека  от равновеси и да изсмуче енергията му – винаги.

Ето един прост начин за защита:  Не слушайте, не спорете кра дeн от ен ер джи с Козирога и мълчаливо си вършете работата.

№ 1 Рак

Този знак е трудно да бъде заподозрян във вампиризъм, поради неговата емоционалност. Но именно поради това Раците се занимават с вампирска дейност. Като при това  нямат никакво намерение да навредят, те не вършат това умишлено. Просто, тяхната природа понякога взема надмощие и налага  енергийно зареждане.

Ракът обича да предизвиква у хората емоции на емпатия, състрадание, кра дeн от ен ер джи жалост. Той разказва една разкъсваща сърцето история, оплаква се от горчивата си съдба. Човек искрено слуша и му съчувства, като по този начин захранва Рака.

Често след такива задушевни беседи хората остават без сила, искат да заспят, стават вяли и пасивни. Защото всичките им емоции са изтекли в това съпреживяване.

Обезопасете се като не слушате вечните жалби на Рака или не вземайте всичко, което казва,  кра дeн от ен ер джи близо до сърцето си.

Защото всеки енергиен вампир, хранещ се с чужда енергия, не може да се спре сам. Той в крайна сметка се нуждае от все повече и повече. Ето защо, при най-малкото съмнение, че до вас има вампир, е най-добре незабавно да отрежете всичките му опити да откраднете енергията ви.

Още по темата:

Шаманска техника за възвръщане на енергията от миналото кра дeн от ен ер джи и бъдещето

“Хората те привличат защото не разполагаш с достатъчно енергия. Всъщност, ти не се нуждаеш от тяхната енергия. Ти  търсиш в тях своята енергия. Но търсиш на  грешен адрес. Трябва ти…

9 признака, че се намирате под влиянието на негативна енергия!

Когато сте заобиколени от положителна енергия, тялото ви действа по подходящ и ефективен кра дeн от ен ер джи начин, а негативната  енергия има отрицателно въздействие върху хората. Можете да станете жертва на тези негативни последици,…

защищено INVITEXT