чт. апр. 25th, 2024

Наистина ли смятате, че астрологичната харакатеристика на вашия зодиакален знак ви подхожда?

Untitled-8
Дали са ви навестявали такива мисли, че астрологическата  характеристика на вашия зодиакален не се отнася за вас?

Овен

Обичате да опитвате нови неща от време на време, но в по-голямата си част се придържате към определен график, рутина. Харесва ви,  че хората считат Овните за мъжествени, но всъщност понякога дотолкова ви липсват смелост и храброст, че ви е страх да вдигнете ръка в клас, да не говорим за скачане с парашут.

Телец

Всички мислят, че сте упорити, но всъщност вие сте безпристрастни. Слушате мненията на други хора и се опитвате да погледнете ситуацията от тяхната гледна точка. Оставяте приятелите ви да изберат ресторант. Оставяте на близкия човек да избере филма,   който ще гледате. Вие сте всъщност отворени за всякакви нови идеи.

Близнаци

Всички твърдят, че знакът ви е непостоянен. Казват, че не можете да се решите на нищо. Но от ранна възраст вие знаехте какво искате от този свят. Имате добра представа каква кариера искате да изградите и каква къща искате да купите. И щом намерите някого, с когото искате да бъдете, никога няма да скочите от една връзка в друга. Всъщност ви вземате решения и винаги се придържате към тях!

Рак

Всеки смята, че Ракът трябва да е романтичен, но това не винаги е така. Да, имате топло сърце. Да, лесно се привързвате. Но никога няма да се омъжите/ожените  за някой заради каприза и дори не сте сигурни дали вярвате в любовта от пръв поглед. Вие сте много по-практични, любовта не е всичко за вас.

Лъв

Хората казват, че знакът ви е егоистичен. Че се интересувате и грижите само за себе си. Но вие всъщност се интересувате повече от щастието на вашите близки, отколкото от вашите собствени. Вие далеч не сте на първо място във вашия списък с приоритети. Искате да сте сигурни, че другите са наред, преди да се съсредоточите върху собствените си нужди.

Дева

Всеки говори за това колко добре е организиран знакът ви – и, честно казано, опитвате всичко възможно да бъде така, но всъщност вие сте далеч от съвършенство. В повечето случаи винаги имате разпръснати дрехи у дома и т.н. Всеки път, когато някой влиза в къщата ви, винаги  всичко е красиво и спретнато, но когато сте сами, вие сте толкова отчаяни както всички останали!

Везни

Хората казват, че е трудно  да вземате решения, но имате вие определени мнения за това, от което наистина се нуждаете. Когато става дума за среща с приятели за вечеря, не ви е интересува  къде отивате, нека те да изберат. Но когато става въпрос за важни неща, имате силни позиции.

Скорпион

Всеки смята, че знакът ви е интензивен. Хората трудно се разбират с вас, защото казвате всичко, което мислите, без да се подлагате на автоцензура. Когато обаче казвате, че не ви пука какво мисли някой друг за вас, просто се преструвате. Вие въобще не сте безсърдечни. Вие също имате чувства. Просто не позволявате на никой да види, че ви е наранил.

Стрелец

Хората казват, че знакът ви се страхува от задължения и обвързаности. Това, че сте предпочели да имате краткосрочни лекомислени връзки, вместо сериозна връзка, която включва определени отговорности. Но всъщност вие сте отворени към идеята за комфорт. Просто не искате да изберете неподходящ човек. Искате да сте сигурни, че сте с подходящия човек, преди да решите да купите къща и да сложите годежен пръстен!

Козирог

Хората наричат ​​знака ви скучен, но във вас вътре има много интересни истории. Хората просто трябва първо да ви опознаят. Не сте такъв човек, който ще води дълбоки разговори с непознати. Поддържате тези разговори с хора, които наистина го заслужават; за хора, които са доказали, че можете да им се доверите!

Водолей

Някои хора смятат знака ви за отнесен, но това не е вярно. Винаги, когато изглеждате хладнокръвни, това е само защото в миналото сте били наранени и не искате отново да ви наранят. Опитвате се да действате така, сякаш не ви е грижа за нищо, за да се спасите от скърби!

Риби

Чувствате се неудобно на обществени места с много хора. По-добре е да си говорите с приятел в кухнята, отколкото с голяма група приятели в бара. Вие цените качеството по количество. Имате само няколко близки приятели и сте доволни от това!

 esotericblog

Последвайте ни в Телеграм

© 2018   energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Най-неверният Знак на Зодиака

Някои представители на зодиакалния кръг неволно стават заложници на своите желания. Да съхранят верността им пречи такъв фактор,  като датата им на раждане, която е  отговорна за характера и поведението…

© 2018   energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post