пт. апр. 19th, 2024

Какъв ще бъде юни 2018 г.? Най-после настъпва месецът на мощни парични вибрации!

5793_2На всеки месец съответства конкретно число, което със силата на своята енергия влияе на  хората. Юни 2018 г. се намира под покровителството на числото 8.

8 символизира успехи в бизнеса, целеустремеността, късмета, решителността и енергията. Но това число означава и суета и жажда за власт.

През юни  за повечето хора на първо място ще бъдат бизнес делата, работата, както и задачата за подобряване на финансовото им състояние.

Този месец е благоприятен за сключване на сделки с недвижими имоти, получаване на заеми, инвестиране на капитал. Ако сте планирали строителство или ремонт – юни е най-подходящ за започване на този вид дейност.

Не пренебрегвайте възможностите, които ще се появят този месец,  за подобряване на финансовото  положение. Влиянието на 8 през юни значително увеличава шансовете за финансов успех във всяко начинание. Освен това трудолюбието и целеустремеността през този месец ще бъдат спътниците на всеки човек, който се е заел с важна задача.

Тези, чийто огромен потенциал е бил скрит от всички, през юни ще могат да го използват с пълна сила. Обаче, човек не трябва да се поддава на суетата и алчността, които под влиянието на 8 също могат да се проявят.

8  винаги разкрива пред хората нови възможности в деловата и  финансовата сфера – някой ще бъде в състояние да намери мечтаната работа, някой ще се идигне на по- високо положение в обществото, някой ще получи награда за усилията и постоянството си, а  пред някой ще се разкрият възможности в напълно  нова сфера  на дейност.

Тези, които са се съмнявали дали си струва да вземат някое  рисковано решение,  могат  да отхвърлят всички съмнения и да се доверят на 8. Именно през юни ще настъпи благоприятно време за постигане на поставените цели и в професионалното развитие.

Любов и взаимоотношения

Поради желанието да се постигнат по-високи върхове в бизнес сферата, може да се появи напрежение в отношенията между хората. Не забравяйте и близките хора, които се нуждаят от внимание, грижи и вашето присъствие.

Отношенията между приятелите през юни ще бъдат гладки и дружелюбни поради откритостта, искреността и честността. Мнозина  през юни ще започнат да говорят директно и рязко, което може да обиди хората в обкръжението им.

Не забравяйте, че понякога е необходимо да показвате толерантност към грешките на другите и да не се дразните от дребни неща. Вероятността за разпадане на дългосрочни  отношения или  отношенията на хората в брак,   през юни е изключително малка, въпреки възможните конфликти. Успехите на работата и амбициите могат да доведат до там, че да не остане време за любимия човек.

В същото време, търсенето на внимание и възхищение от страна на втората половинка няма да изчезнат. В този случай е много важно да се поддържа баланс между работа и взаимоотношения, като се отделя време и за двете.

Желанието да бъдете главни във всичко,  може да предизвика малки конфликти между близки хора, приятели и роднини. Но  не бъркайте работните взаимоотношения и личните, понякога за  да  избегнете конфликт е  достатъчно да се вслушате в любимия човек или да му отстъпите в  нещо.

Настроение и здраве

През целия месец ще ви съпътства решително и бойно настроение, благодарение на което лесно ще преодолявате трудностите, а всичко, което е планирано – ще се реализира. Тези, които имат отдавнашна  мечта, ще могат да я  изпълнят или да се доближат до постигането и,  благодарение на своето положително отношение, целенасоченост и отлично настроение.

Все пак внимавайте защото всичко може да се развали от излишното нервно пренапрежение.  Поради липса на пълноценен отдих, нарушения на хранителния режим, консумацията на  нездравословна храна, преследването на успехи и материални блага,  през юни може да  доведе до силно главоболие.

За да избегнете това се нуждаете от пълноценен сън, почивка, правилно хранене и физическа активност. Опитайте се да намерите поне 20 минути в средата на работния ден, когато да можете да изхвърлите от мислите си всички работни моменти и просто да седнете в мълчание или под тиха успокояваща музика или звуци от природата.

Това ще помогне да се избегне нервното претоварване, да се предотврати появата на главоболие и да се заредите за останалата част от деня.

През юни, се препоръчва да се ядат повече зеленчуци  като чушки, плодове,  боровинки, плодове и млечни продукти.

Тлъстите меса и риба е най-добре да оставите за следващите месеци. Също така се препоръчва да замените сутрешното кафе със зелен чай, а газираните напитки със сокове и чиста негазирана вода.

Не забравяйте за физическата активност. Една обиколка на блока  сутринта е не само полезна за здравето, но и зарежда с енергия и добро настроение за целия ден.

Тихата вечерна разходка из парка ще ви помогне да се отпуснете след тежкия ден и да се настроите за  спокоен сън.

Съвети за юни 2018 година

Бъдете предприемчиви, деловити, имайте доверие само на изчисленията – и най-невероятните сделки ще ви донесат печалби. От всяка трудна ситуация ще можете да намерите най-успешния изход.
Колкото по-мащабни са делата, толкова по-голяма е печалбата!

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

30 май – 12 юни 2018 г.: Идеалният период за намиране на нова работа! (Меркурий в Близнаци)

Всеки ден е необходимо задължително да прочитате и да научавате интересно и смислено стихотворение. Това ще ви помогне да разширите собствените си хоризонти, както и значително да укрепите паметта си.…

© 2018   energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post