пт. апр. 19th, 2024

Хороскоп за юни 2018 г. – планетите ще създават на небосклона разнообразни и причудливи съчетания…

карма

През юни 2018 г. движението на планетите ще създава различни странни комбинации, които ще имат характерно въздействие върху земните събития.

На първо място, трябва да се отбележи, че две планети в рамките на  месец ще направят завой в ретро движение: това са Марс и Нептун. И ако за Нептун това е съвсем обикновено събитие, повтарящо се  всяка година, то ретро-Марс се случва веднъж на около две години.

Следователно на тази особеност на движението на Марс трябва да се обърне специално внимание. През целия месец Марс постепенно ще забавя движението си до спирането му на 26 юни. А от 27 юни той ще започне да се движи бавно в ретро посока, т.е. обратно на своето движение.

Символично това означава постепенна загуба на темпото в много дейности, особено ако те са свързани с физическа активност.

Не е най-доброто време спортистите да демонстрират своите постижения.

Темпото на деловата активност намалява, процесите в бизнеса се забавят, пада  скоростта на изпълнение и на проектите. Много хора през периода на стационарния Марс по време на прехода към ретро фазата, могат да усетят отслабване на енергията, повишена уморяемост, слабост.

Също през юни, почти едновременно едновременно на 12 и 14 юни, две личностни планети – Меркурий и Венера – правят преход (ингресия) към други знаци на зодиака. Меркурий преминава от Близнаци в Рак, Венера преминава от Рак в Лъв.

Тези дни на прехода могат да бъдат свързани с някои значими събития в личния живот на хората, когато тяхното мнение по ключови въпроси може да се промени. Меркурий в Рак след ингресия придава на мисленето по-пристрастен и  субективен характер, когато съжденията на човек  по едни или други  въпроси  ще зависи от емоционалното му състояние и личните взаимоотношения.

Венера в Лъв след ингресия води до там, че човек става по-податлив на похвали, ласкателства, той очаква  комплименти и признание за собствената си значимост, като по този начин подхранва високото си самочувствие.

Интересно през юни се оформят и планетни конфигурации.

В рамките на месеца за кратко време два пъти ще се образува интересна триъгълна конфигурация.  На 1-3 юни тази конфигурация ще включва Венера-Юпитер-Нептун и на 19-21 юни – Меркурий-Юпитер-Нептун.

Това са най-успешните дни на месеца,  даващи стабилно хармонично развитие на процесите в положителна посока.

В първия случай е добре да се дава старт на  лични отношения, например да се организират сватби.

Във втория случай е добре да се започнат информационно-интелектуални цикли за обучение.

Най-успешните дни през юни са: 1, 2, 13, 19, 20, 23.

Напрегнати дни: 5, 6, 7, 15, 16, 27.

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Какъв ще бъде юни 2018 г.? Най-после настъпва месецът на мощни парични вибрации!

На всеки месец съответства конкретно число, което със силата на своята енергия влияе на  хората. Юни 2018 г. се намира под покровителството на числото 8. 8 символизира успехи в бизнеса,…

© 2018   energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post