Астропрогноза за юни 2018 г.: Идеален период, през който ще можем да си поемем дъх и да се отпуснем!

Untitled-12

Астрологически казано, май беше доста активен месец. Едно от основните събития през този месец бе транзитът на Уран в Телец, което се случи за пръв път от 84 години.

Независимо от това, юни ще донесе много по-стабилни енергии и всичко, най-накрая, ще се успокои и ние ще спрем за миг и ще си поемем дълбоко въздух. През първата седмица на юни ще почувстваме ефекта кра дeн от ен ер джи на Пълнолунието в Стрелец. Този период ще бъде идеален за изостряне на вниманието и съсредоточаване върху това, от което наистина се нуждаем за по-нататъшна работа.

Друг аспект, който ще бъде обхванат от Пълнолунието, е общуването. Нашите най-дълбоки чувства, мисли и идеи ще се появят на повърхността през първата половина на месеца, които по-късно ще бъдат укрепени от Новолунието, което ще се състои на 13 юни кра дeн от ен ер джи в знака на Близнаци!

Новолунието винаги носи свежа енергия, която ни вдъхновява да се движим напред. Въздушната природа на Близнаците ще ни даде така необходимия вятър в платната ни, особено защото до края на месеца енергията ще бъде до голяма степен спокойна!

Също така през юни ще има слънцестоене. Слънцестоенето обаче няма да бъде най-значимото събитие през юни. Марс ще има честта да забави малко кра дeн от ен ер джи енергията, като премине през ретроградния 26-и и няма да се движи директно чак до края на август.

Ще бъде добър период да се отпуснем малко, да се замислим и да преосмислим стъпките, които ще предприемем в бъдеще. Може също така да се сблъскаме с големи промени в нашите гледни точки, така че не се изненадвайте, ако откриете, че оставяте старите мисловни модели, които вече не кра дeн от ен ер джи ви служат.

До края на юни ще има общо 5 ретроградни планети, включително Юпитер, Сатурн, Плутон, Нептун и Марс, което прави енергията в космоса много бавна и равномерна.

Толкова много ретроградна енергия може да се почувства интензивно, и може да бъдем помолени да се съсредоточим или да погледнем в една конкретна област на нашия живот с повече детайлизация.

Това е идеален период, през който ще кра дeн от ен ер джи можем да си поемем дъх и да се отпуснем. Посветете повече време на себе си и практикувайте самолюбие, самосъзнание и самопомощ. Това ще ви помогне за хармонията с космическите енергии, които следват през юли!

esotericblog

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

защищено INVITEXT