сб. апр. 27th, 2024

Астропрогноза за юни 2018 г.: Идеален период, през който ще можем да си поемем дъх и да се отпуснем!

Untitled-12

Астрологически казано, май беше доста активен месец. Едно от основните събития през този месец бе транзитът на Уран в Телец, което се случи за пръв път от 84 години.

Независимо от това, юни ще донесе много по-стабилни енергии и всичко, най-накрая, ще се успокои и ние ще спрем за миг и ще си поемем дълбоко въздух. През първата седмица на юни ще почувстваме ефекта на Пълнолунието в Стрелец. Този период ще бъде идеален за изостряне на вниманието и съсредоточаване върху това, от което наистина се нуждаем за по-нататъшна работа.

Друг аспект, който ще бъде обхванат от Пълнолунието, е общуването. Нашите най-дълбоки чувства, мисли и идеи ще се появят на повърхността през първата половина на месеца, които по-късно ще бъдат укрепени от Новолунието, което ще се състои на 13 юни в знака на Близнаци!

Новолунието винаги носи свежа енергия, която ни вдъхновява да се движим напред. Въздушната природа на Близнаците ще ни даде така необходимия вятър в платната ни, особено защото до края на месеца енергията ще бъде до голяма степен спокойна!

Също така през юни ще има слънцестоене. Слънцестоенето обаче няма да бъде най-значимото събитие през юни. Марс ще има честта да забави малко енергията, като премине през ретроградния 26-и и няма да се движи директно чак до края на август.

Ще бъде добър период да се отпуснем малко, да се замислим и да преосмислим стъпките, които ще предприемем в бъдеще. Може също така да се сблъскаме с големи промени в нашите гледни точки, така че не се изненадвайте, ако откриете, че оставяте старите мисловни модели, които вече не ви служат.

До края на юни ще има общо 5 ретроградни планети, включително Юпитер, Сатурн, Плутон, Нептун и Марс, което прави енергията в космоса много бавна и равномерна.

Толкова много ретроградна енергия може да се почувства интензивно, и може да бъдем помолени да се съсредоточим или да погледнем в една конкретна област на нашия живот с повече детайлизация.

Това е идеален период, през който ще можем да си поемем дъх и да се отпуснем. Посветете повече време на себе си и практикувайте самолюбие, самосъзнание и самопомощ. Това ще ви помогне за хармонията с космическите енергии, които следват през юли!

esotericblog

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post