пт. апр. 19th, 2024

Хороскоп за периода 18 – 24 юни: Пазете се от прояви на силни страсти, ревност и агресия!

revnost

 Тази седмица на небето се образуват пет важни планетарни аспекта, които ще влияят върху сформирането на събитията в живота на хората.

На 19 и 21 юни Меркурий прави два последователни тригона към  Юпитер и Нептун, затваряйки тригона между тях с голям триъгълник – Голям Тригон.

Това е една от най-добрите планетарни конфигурации, които дават на хората стабилно  развитие и хармонично решение на много въпроси.

Като се има предвид връзката между Меркурий и Юпитер с интелекта, може да се отбележи, че това е чудесно време за запознанства, контакти и изграждане на взаимоотношения между хората. Можете да започнете процес на преговори и обучение.

Комбинацията от планетите, участващи в тригона, предполага прекрасно време за обществена дейност, благотворителност и други действия, които имат морална и нравствена обосновка. На 21 юни максимално ще се прояви опозицията  Марс-Венера.

И двете планети са свързани с личния живот и най-вече с любовните взаимоотношения. Този напрегнат аспект може да доведе до твърде ярки  прояви на чувства: към силни страсти, ревност, прояви на агресия.

Това е доста конфликтен аспект, който може да доведе до разрив в  любовната връзка.

На 23 юни е активизират два планетарни аспекта наведнъж: секстилът  Слънце-Уран и опозицията Меркурий-Плутон.

Първият аспект помага за разкриването на творческите способности, давайки свобода на човека в творческите му прояви. Вторият аспект усилва критичността на мисленето, като не позволява на хората да сдържат своите негативни мисли един към друг.

Следователно, вероятността от конфликтни ситуации се увеличава, когато недостатъците и грешките на един човек ще бъдат очевидни за другия човек и ще бъдат изразени пред него в нелицеприятна форма.

Това е аспектът на клеветата и сарказма.

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post