Хороскоп: Съдбоносните събития, които ви очакват през август 2019 година

Хороскоп: Съдбоносните събития, които ви очакват през август 2019 година

През август съдбоносните събития ще застигнат различните знаци на зодиака в различни астрологически облици:

1. Аспектите на Уран ще навлязат в живота ви императивно и няма да питат за вашето мнение по този въпрос. Те винаги предизвикват форсмажорни ситуации, които коренно променят живота към по-добро или лошо. Но тъй като сега говорим за съдбоносни (с положителен оттенък), а не за фатални събития, ще разгледаме само хармоничните аспекти на Уран.

2. Аспектите на Юпитер. Благодарение на тях животът ви ще се подобри без никакви усилия от ваша страна. За вас се разкриват нови възможности. Нещо ще стане повече. Влиянието на Юпитер ще бъде свързано с благосъстоянието, успеха и изобилието. Но тъй като Юпитер, за разлика от Уран, не принуждава никого да влезе в рая, хората често се отнасят към неговите дарби лекомислено и пропускат щастието. Не правете това!

3. Новолуние. То ще открие нов етап на развитие. Ще получите възможност да се развиете в някаква сфера на живота или да решите неотложен проблем. Това астрологично влияние, повече от всички други, изисква съзнателно участие. А особеност на август е, че в този месец има две новолуния, което означава, че можете да промените живота си два пъти!

Да видим за кои знаци Август ще бъде най-съдбоносен.

1 август – Новолунието в Лъв ще открие пред лъвовете път за саморазвитие, независимост, самостоятелност и самореализация.

5-9 август – тригонът на Слънцето, Венера и Юпитер в Лъв ще донесе голям финансов успех или успех в любовта на Лъв, Телец, Везни и Стрелец.

21 август – тригонът на Меркурий и Юпитер в Лъв ще подари полезни запознанства, добри новини или успешно пътуване на Лъв и Стрелец, както и тотален късмет на Близнаци и Деви.

26-31 август – Уран поред аспектира Венера, Марс и Слънцето и дори прави тригон към Новолунието. Внезапно споходил ги късмет в тези дни трябва да очакват Овен, Телец, Рак, Лъв, Дева, Везни и Водолей. А Новолунието, засенчено от Уран, е толкова обещаващо за всички знаци, че ще ви разкажем за него отделно.

Новолунието на 30 август ще донесе щастливи промени така:

Овен
Изведнъж работните задължения, условията на труд и отношенията с колегите ще се променят към по-добро.

Телец
Ще имате неочаквано приключение, забавление, празник, романтична авантюра, внезапна щастлива среща.

Близнаци
Незабавна промяна към по-добро в дома и в семейните дела.

Рак
Ще имате неочаквано пътуване. Ще се появи нов социален кръг, отношенията с братята -сестрите и съседите ще се променят към по-добро.

Лъв
Внезапно ще се появи нова финансова перспектива и нов начин за печелене на пари или източник на доходи, нова вещ.

Дева
Вие внезапно и драматично ще получите шанс за пълна свобода от хора и задължения към тях. Ще се открият нови възможности за самореализация.

Везни
Възможно е щастливо пътуване до манастир или друго затворено място. Съдбата на онези, които са в изолация (в болница, затвор), ще бъде облекчена.

Скорпион
Внезапно ще се сдобиете с нов приятел или цяла група хора, които споделят вашите интереси.

Стрелец
Ще имате положителни новини на  работното място. Възможен е преминаване ба нова работа, начало на нов кръг в бизнеса, работа по необичаен проект.

Козирог
Неочаквано ще ви се отвори пътуване в чужбина или ще започнете бизнес, лични или приятелски отношения с чужденец.

Водолей
Ще получите интересна финансова оферта.

Риби
Ще се случат положителни промени в личния ви или бизнес живот – ще се освободите от ненужни отношения или изведнъж ще създадете нова връзка. Възможно е да ви направят интересно бизнес предложение, възможност да направите бърза сделка.

Източник esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Парапсихологът Сергей Лазарев: „Искате ли да сте здрави? Никога към никого и към нищо не предявявайте претенции!“

Една от най-популярните книги от последните години е “Диагностика на кармата” на Сергей Николаевич Лазарев. В тази и други книги авторът води читателя към разбирането на своя духовен път и…

 

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!