сб. апр. 20th, 2024

Астропрогноза за 20 юни 2018 г. : Не нарушавайте правилата и личните граници!

23721910 7-8 лунен ден. Сутринта позицията на звездите не предразполага към активност: малко енергия, не винаги е лесно да се види цялата картина зад детайлите.

С настъпването на вечерта обаче, ще се  появи дългоочакваната конкретика.

Всяко едно действие ще бъде успешно, ако преди това е  направен  целенасочен избор и се поеме отговорност за него. Луната, която е влязла в знака на Везни, ще направи акцент  върху баланса на интересите, законността на действията и претенциите, хармонията на отношенията, сътрудничеството.

За да се използват тези добри възможности, е необходимо да се придържаме към професионалните, естетическите или социалните норми, да съобразяваме с обективните ограничения.

Важно е да не нарушавате правилата и личните граници, да следвате задълженията си, да спазвате дрескода, формалната справедливост, приличията, условията на договора.

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Приемете, че има паралелни светове и Вселената ще ви засипе с дарове

Приемайки реалността на паралелните вселени и светове, вие приемате съществуването на различно минало, както и наличието на различно бъдеще. За да могат вълшебствата здраво да се настанят в живота ви,…

Хороскоп за периода 18 – 24 юни: Пазете се от прояви на силни страсти, ревност и агресия!

 Тази седмица на небето се образуват пет важни планетарни аспекта, които ще влияят върху сформирането на събитията в живота на хората. На 19 и 21 юни Меркурий прави два последователни…

 

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post