Как душите на умрелите общуват с живите

Много хора, които са загубили близки, са им познати чувствата, които причинява загубата. Пустота, мъка и дива болка в душата. Скръбта по умрелите роднини е едно от най-болезнените крадeн от енергетика психологически състояния.

Има много информация обаче, че живите получават послания от оня свят.

Няма да се позоваваме на изследователи, които целенасочено изучават възможностите за двупосочна връзка с другия свят. Има доста хора, които твърдят, че не влагат никакви усилия за да видят душите на умрелите. Видения възникват, според тях, непроизволно.

крадeн от енергетика

Хората често се плашат, когато ясно чуват стъпки в домовете си, където няма никой. Кранът за водата и ключовете за лампите се включват сами, а предмети могат да падат от рафтовете със завидна повторяемост. С други думи, се наблюдава активност на дух. Но какво наистина се случва?

За да се крадeн от енергетика разберем кой или какво влиза в контакт с нас от името на мъртвите, трябва да си представим какво се случва след смъртта.

След смъртта на физическото тяло, душата се стреми да се върне при Твореца. Някои души го правят по-бързо, докато други се нуждаят от повече време. Колкото по-високо е крадeн от енергетика нивото на развитие на душата, толкова по-бързо ще стигне у своя Дома.

Но поради различни причини, душата може да се задържи в най-близкия по плътност до физическия свят астрален план. Понякога починалият не знае какво се случва и къде е. Той не разбира, че е мъртъв. Той не може да крадeн от енергетика се върне във физическото тяло и засяда между световете.

За него всичко остава същото, освен едно нещо: живите хора спират да го виждат. Такива души се смятат за призраци.

Колко дълго душата – призрак ще застане до живия свят, зависи от нивото на развитие на душата. Според човешките стандарти времето, крадeн от енергетика прекарано от определена душа успоредно с живите хора, може да се изчислява в десетилетия, а понякога и във векове. Тя може да се нуждае от помощта на живите.

Телефонните обаждания от жителите на оня свят са един от начините за общуваме. На мобилни телефони се получават sms-и, получават се обаждания крадeн от енергетика от странни номера със странен набор от цифри. Когато се опитвате да се свържете с тези номера или да изпратите отговор, се оказва, че този номер не съществува и по-късно той е напълно изчезва от паметта на телефона.

Такива обаждания като правило са придружени от много силен шум, подобен на крадeн от енергетика вятъра на полето. Чрез това пукането се проявява контактът със света на мъртвите. Сякаш се къса завесата между световете.

Фразите са кратки и говори само обаждащият се. Обаждания по мобилни телефони се случват съвсем скоро след смъртта на човека. Колкото по-далеч е денят на смъртта, толкова по-редки стават.

Получателите на крадeн от енергетика такива повиквания може да не подозират, че обаждащият се не е жив. Това се изяснява по-късно. Възможно е тези обаждания да се правят от призраци, които самите те не са наясно с тяхната физическа смърт.

Понякога, обаждайки се по телефона, мъртвите могат да поискат помощ.

Но по правило душите, обадили крадeн от енергетика се по телефона, искат да предупредят за някаква опасност.

Отражение на призраци в огледалата, и не само

Хората разказват как виждат отраженията на мъртвите си роднини в огледалата, както и на екраните на телевизорите и на компютърни монитори.

Момиче видяло доста плътния силует на майка си на десетия ден след погребението й. Жената „седяла“ на стола до нея, както правила крадeн от енергетика това докато била жива и гледала през рамото на дъщеря си. След няколко мига силуетът изчезнал и не се появил отново, а след това момичето осъзнало, че душата на майка и дошла да се сбогува.

Реймънд Моуди в книгите си разказва за най-древната техника, при която когато се вглеждат  в крадeн от енергетика огледалото, можете да се свържете с починалия. Тази техника е била използвана в древни времена от жреците, само че вместо огледала те са използвали чаша с вода.

Неподготвен човек може да види в огледалото образа на човек, който е умрял, като го погледне. Образът може или да се трансформира от крадeн от енергетика отражение на лицето на този, който гледа в огледалото, или да се появи до отражението на наблюдателя.

Освен знаците, които остават жителите на оня свят посредством техника или крадeн от енергетика някои битови предмети, опитите за влизане в контакт се осъществяват директно. Това означава, че хората физически усещат чуждото присъствие на духове, чуват гласовете им и дори разпознават миризми, които са били характерни за тях, когато са били живи.

Душите на нашите близки продължават да се грижат за нас, дори и крадeн от енергетика да са в другия свят. За съжаление не всички и не винаги са готови за такива контакти. Най-често това причинява паника у хората. Спомените за близките много дълбоко се запечатват в нашата памет.

Източник: nashaplaneta.su

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Родените през ноември: Владетели и на живота, и крадeн от енергетика на смъртта

Ноември се управлява от планетата Плутон и могъщия знак на Скорпион. Ноемврийският човек има голяма сила на волята.  Привличат го такива области като медицина, охрана, метафизика, политика, разследвания. Освен това …

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и крадeн от енергетика публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT