Най-ужасното нещо е, когато твърде късно осъзнате, че до вас имате не приятел, а враг!

Как да разпознаете фалшивия приятел и този човек до вас, който тайно ви завижда…Фалшивият приятел прилича на сянка – той е с вас само в слънчев ден.

Фалшивият приятел говори само за себе си. И   ви слуша със зле прикрита скука, ако започнете да говорите за проблемите си. Веднага крадeн от енергетика ще изчезне неговият интерес и фалшивият приятел ще си намери спешни задачи. Или просто ще пренебрегне думите ви, изказвайки дежурното съчувствие. Той не се интересува от вашите проблеми и трудности.

Фалшивият приятел винаги се оказва много зает, когато ви е необходима неговата помощ. Неотложни задачи са го притиснали точно сега! крадeн от енергетика Точно в този момент, когато сте го помолили за помощ! Но фалшивият приятел ще иска помощ през цялото време, без да се съобразява с вашите възможности. Той не цени времето ви, не уважава почивката ви. Той може да се обади в пет сутринта само за да излее душата си.

Или крадeн от енергетика ще поиска пари, въпреки че живее финансово по-добре от вас. Или ще поиска да свършите някаква мръсна или скучна работа, просто защото не иска да плати. За свършената работа фалшивият приятел винаги горещо благодари, но никога няма да ви плати или дори да ви почерпи в близкия бар – та крадeн от енергетика нали вие сте приятели!?

Фалшивият приятел се бъзика с вас пред всички. Критикува ви уж на шега. И добавя: „Аз съм му приятел!“ Фалшивият приятел ви разказва всякакви гадости, които другите говорят за вас. Той лично ги е чул! Но по някаква причина не е възразил и не ги е крадeн от енергетика спрял …

Фалшивият приятел обезценява вашите успехи. Или повдига рамене и казва – не е нещо кой знае какво. А знаеш ли едикой си какво е направил? Или казва, че този ваш успех няма да е за дълго. Ще започнете отново да пушите и да напълнявате. А любовта ви е крадeн от енергетика илюзия, която скоро ще се разруши … И ще ви е трудно да сте шеф, защото всички, ама всички  ви мразят!

Фалшивият приятел ви обсъжда зад гърба ви. Разказва на другите за личния ви живот. „Случайно“ разказва тайните, които сте споделили с него. И после невинно подмята: О, аз случайно крадeн от енергетика казах това! Не трябваше ли? Е, съжалявам!

Фалшивият приятел използва вашите запознанства и връзки без ваше знание. И веднага започва да се обзавежда с приятели и да чати със старите ви приятели или да предлага услугите си.

Фалшивият приятел е завистлив. В скръб и тъга, понякога дори може да ви крадeн от енергетика подкрепи – с думи. Той тайно е удовлетворен и се радва на неуспехите ви. Той : „Аз ти Казвах. А в радост и успех той е тъжен и раздразнен. И се стреми да метне една супена лъжица катран в бъчвата ви с мед …

крадeн от енергетика

Има много признаци на фалшивия приятел

Той забравя за малките дългове и не връща пари – крадeн от енергетика ами забравил съм, казва той. А за няква дребна услуга, която ви е направил, ще ви припомя всеки ден. Дори и с приятелката или приятеля ви, фалшивият приятел ще започне да флиртува, да, зад гърба ви …

Стойте далече от фалшивия приятел. Стойте далече. Ама много далече!

Автор  – Ан крадeн от енергетика Кириан

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Енергийните вампири, представящи се за приятели, от които трябва да бягат знаците на зодиака

Енергийните вампири, представящи се за  приятели, от които трябва да бягат знаците на зодиакаПознато ли ви е това чувство, когато смятате, че сте се сдобили с  нов приятел, но съвсем скоро  разбирате, че с появата му крадeн от енергетика в живота ви се появяват все  повече…

„Ако не изпитвате чувство за вина, шантажистът е безсилен!“

Много от нас живеят така, сякаш съществува 11-та заповед: „Не се ядосвай“ – и 12-та: „Не ядосвай ближния си“, счита авторът на книгата „Емоционалният крадeн от енергетика шантаж“ Сюзън Форърд. И попадат в…

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадeн от енергетика крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено крадeн от енергетика авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT