Меркурий ще бъде в Стрелец до 6 декември: Не очаквате послания от миналото, но неизбежно ще ги получите!

Сега се намираме в периода на ретроградния Меркурий в Стрелец, който ще продължи до 6 декември. Може би не очаквате послания от миналото, но ще ги получите.

Този крадeн от енергетика ретрограден Меркурий ще означава много за всички нас и тъй като Меркурий е пратеник на боговете, ще се появят големи възможности. Ще напомним, че Меркурий управлява Близнаци и Дева. Тази планета е отговорна за общуването, така че в своята ретроградна фаза няма да ви е лесно да отстоявате мнението си.

крадeн от енергетика

Ако сте свикнали да живеете в движение и да се движите напред винаги, ще почувствате нуждата да обмислите миналото си. През този период е важно да бъдете търпеливи и да си позволите наистина да се освободите от всичко, което се е натрупало и ви товари.

Прекалено често забравяме да търсим крадeн от енергетика послания, адресирани до нас, и в крайна сметка да ги изгубим от погледа си. Ако отдавна е трябвало да узнаете нещо, Вселената ще използва силата на ретроградната фаза, за да ви даде най-накрая тази възможност.

Най-важното в текущия период на ретроградния Меркурий, е квадратът на Меркурий с Нептун. Този квадрат крадeн от енергетика изкривява нашето мислене, усложнява дискусиите и деловите отношения.

Дори да давате и да получавате инструкции по това време,  ще бъде трудно,  поради неразбиранетп и двусмислеността на формулировките.

Ако в този момент трябва да свършите някои важни неща, да посетите държавна институция или адвокат, не забравяйте да потърсите професионален съвет или крадeн от енергетика да поискате помощ от приятел, на когото имате пълно доверие.

В отношенията със семейството и приятелите, се опитайте да поддържате базаово ниво на комуникация. Вашето въображение и възможността за измама могат да доведат до неприятни ситуации. Това само ще влоши объркването и несигурността, които ретроградният Меркурий вече ни носи.

Избягвайте крадeн от енергетика интриги и скандали на всяка цена. Дори една невинна лъжа може да доведе до сериозни неприятни последици или до нов кръг от лъжи.

крадeн от енергетика

Не забравяйте, че в този период честността и искреността ще ви дадат много повече, отколкото си мислите. Въпреки всеобщото объркване, ще видим всичко такова, каквото е.

Ако негативните мисли вече са ви застигнали и превзели, всичко е крадeн от енергетика заради ретроградната фаза. Ако искате да преодолеете миналото, трябва да позволите на истината да излезе на светло.

През този период на мнозина ще им изглежда, че целият свят е обърнат с главата надолу, но нека ви утешава мисълта, че този хаос ви придвижва напред. Дори ако ви се струва, че крадeн от енергетика се връщате назад, не е така. Вселената ви побутва натам, където трябва да бъдете.

Бъдете търпеливи и се опитайте да не задълбавате навътре в себе си. Отначало ще ви бъде трудно, но с течение на времето ще разберете всичко. Ще се справите, ако не забравяте къде е мястото ви във крадeн от енергетика Вселената.

Дали вече сте почувствали ефекта на ретроградния Меркурий?

Източник : Awareness Act

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Ретроградният Меркурий от 17 ноември: Настъпва тайм аут и времето се забавя!

Сякаш времето е спряло, превзема ни мързел, не искаме да се движим крадeн от енергетика и да бързаме. Можете да гледате живота си като в забавен кадър, а понякога можете да спрете съвсем.…

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното крадeн от енергетика ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT