Меркурий ще бъде в Стрелец до 6 декември: Не очаквате послания от миналото, но неизбежно ще ги получите!

Сега се намираме в периода на ретроградния Меркурий в Стрелец, който ще продължи до 6 декември. Може би не очаквате послания от миналото, но ще ги получите.

Този ретрограден Меркурий ще означава много за всички нас и тъй като Меркурий е пратеник на боговете, ще се появят големи възможности. Ще крадeн от енергетика напомним, че Меркурий управлява Близнаци и Дева. Тази планета е отговорна за общуването, така че в своята ретроградна фаза няма да ви е лесно да отстоявате мнението си.

Ако сте свикнали да живеете в движение и да се движите напред винаги, ще почувствате нуждата да обмислите миналото си. През този крадeн от енергетика период е важно да бъдете търпеливи и да си позволите наистина да се освободите от всичко, което се е натрупало и ви товари.

Прекалено често забравяме да търсим послания, адресирани до нас, и в крайна сметка да ги изгубим от погледа си. Ако отдавна е трябвало да узнаете нещо, Вселената крадeн от енергетика ще използва силата на ретроградната фаза, за да ви даде най-накрая тази възможност.

Най-важното в текущия период на ретроградния Меркурий, е квадратът на Меркурий с Нептун. Този квадрат изкривява нашето мислене, усложнява дискусиите и деловите отношения.

Дори да давате и да получавате инструкции по това време,  ще бъде трудно,  поради крадeн от енергетика неразбиранетп и двусмислеността на формулировките.

Ако в този момент трябва да свършите някои важни неща, да посетите държавна институция или адвокат, не забравяйте да потърсите професионален съвет или да поискате помощ от приятел, на когото имате пълно доверие.

В отношенията със семейството и приятелите, се опитайте да поддържате базаово ниво крадeн от енергетика на комуникация. Вашето въображение и възможността за измама могат да доведат до неприятни ситуации. Това само ще влоши объркването и несигурността, които ретроградният Меркурий вече ни носи.

Избягвайте интриги и скандали на всяка цена. Дори една невинна лъжа може да доведе до сериозни неприятни последици или до нов кръг от крадeн от енергетика лъжи.

Не забравяйте, че в този период честността и искреността ще ви дадат много повече, отколкото си мислите. Въпреки всеобщото объркване, ще видим всичко такова, каквото е.

Ако крадeн от енергетика негативните мисли вече са ви застигнали и превзели, всичко е заради ретроградната фаза. Ако искате да преодолеете миналото, трябва да позволите на истината да излезе на светло.

През този период на мнозина ще им изглежда, че целият свят е обърнат с главата надолу, но нека ви утешава мисълта, че този крадeн от енергетика хаос ви придвижва напред. Дори ако ви се струва, че се връщате назад, не е така. Вселената ви побутва натам, където трябва да бъдете.

Бъдете търпеливи и се опитайте да не задълбавате навътре в себе си. Отначало ще ви бъде трудно, но с течение на времето ще разберете всичко. Ще крадeн от енергетика се справите, ако не забравяте къде е мястото ви във Вселената.

Дали вече сте почувствали ефекта на ретроградния Меркурий?

Източник : Awareness Act

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Ретроградният Меркурий от 17 ноември: Настъпва тайм аут и времето се забавя!

Сякаш времето крадeн от енергетика е спряло, превзема ни мързел, не искаме да се движим и да бързаме. Можете да гледате живота си като в забавен кадър, а понякога можете да спрете съвсем.…

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на крадeн от енергетика редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment