Защо боледувате точно от тази болест? 9 причини, които ще променят гледната ви точка!

Заболяване,  с каквато и да е степен на сложност, всъщност има не само физиологични, но и психологически и психосоматични причини, които човек трудно може да разпознае. Или не крадeн от енергетика иска…

Дори и класическата медицина отдавна е признала психосоматичния характер на болести като язва, колит, дерматит, артрит, астма, хипертония и проблеми със сърцето.

А какво да кажем за туморите или за отслабването на имунитета на нервна почва?

Болестта е начин човек да   стигне до хлебарките в главата си с крадeн от енергетика помощта на тялото, когато  по някаква причина игнорира нуждите му и не иска да ги чуе. Тогава на арената излиза това, което ни заставя да спрем и да се замислим: дали наистина се движим в правилната посока?

1. Разрешение за почивка

Съвременният свят налага на човека безумна надпревара за оцеляване. крадeн от енергетика Работа по график, семейство, саморазвитие, живот на принципа “ прави повече, а не се оплаквай“ – всичко това оказва натиск върху тялото, изстисква силите ни до последна капка.

И ако човек не си оставя време за възстановяване, за неща, които му носят удоволствие, организмът решава да се погрижи сам за крадeн от енергетика себе си, като съвсем „не навреме” се разболява. Така се появяват внезапно грип или гипс на крака, които ви карат да се спрете и да си починете.

2. Желанието да почувства  грижи

Да бъдеш силен и успешен е яко, но е още по-приятно да се чувстваш обичан. Ако по някаква крадeн от енергетика причина на човек му липсва внимание на близките, ако той не усеща грижа и нежност от партньора си, тялото му решава да получи своето по собствен начин и … внезапно се разболява.

В крайна сметка  толкова е хубаво да влезеш в ролята на дете, около което всеки се мотае с крадeн от енергетика термометър, който купува портокали и го гали по глава. Ако симптомите се игнорират, заболяването прогресира докато не достигне на адресата.

3. Начин  да се отложи много важен въпрос

Представете си хипотетична ситуация: съпругът иска развод, познатият свят се срива, но на жена му и откриват тумор, и той остава с крадeн от енергетика нея. Или друга картинка – момичето трябва да посети родителите си, но тя въобще не иска това, след което „успешно“ се разболява от грип.

Какъв е механизмът? Заболяването служи като оправдание за забавянето на някаква неприятна дейност или отлагане на важно решение, а с него също могат да се обяснят крадeн от енергетика всякакви кариерни или любовни провали.

4. Самонаказание

В тази ситуация самият човек несъзнателно програмира тялото си за болест, за да изкупи вината си. Например, майка е набила дете си, а след това започват да я болят ставите на ръцете защото разбира, че е извършила грешка и се самоупреква.

Друга ситуация крадeн от енергетика – мъж е изменил на съпругата си и мъките на съвестта за делата му се изливат у него под формата венерическа болест. Трето, дъщеря обвинява себе си за смъртта на майка си цял живот и по този начин си навлича същото заболяване. Ето защо е лошо да се живее с крадeн от енергетика чувство за вина.

5. Жажда да се привлече внимание

Този вид заболяване често се проявява при възрастните хора, които се чувстват ненужни, затова се опитват да привлекат внимание към себе си по всякакъв начин. Някакъв си хроничен ревматизъм се превръща в отлична причина да се тероризират роднините за да им крадeн от енергетика съчувстват и да станат тема на деня в обсъжданията на съседите. Сега старецът не е някой си неизвестен и грохнал тип, а е герой, който е преживял много и заслужава уважение.

6. Скрити страхове и обиди

Тази причина също не е нова. Тялото усеща настроението на собственика си и отразява крадeн от енергетика неговите подсъзнателни идеи в живота.

крадeн от енергетика

Ако човек се страхува от бъдещето – страдат бъбреците, ако взема думите и действията на другите твърде присърце – боли сърцето, ако носи тежко бреме на отговорност и се страхува да помоли за крадeн от енергетика помощ – започват проблеми с гръбнака. А колкото повече е глух за проблемите си, толкова по-голяма е болката.

7. Урок на любов към себе си

Скъпите курсове за масаж, правилното хранене, годишният преглед при лекаря – всичко това изисква време и пари, които не можете да си позволите и да крадeн от енергетика отделите за тези процедури конкретен час. Но тялото не прощава пренебрежението, то също иска внимание, защото болестта може да се появи като урок на любовта.

Доколко човек умее да цени себе си? Готов ли е да се грижи за благосъстоянието си, да се храни здравословно, да си заделя достатъчно време крадeн от енергетика за сън? Чрез болестта тялото принуждава своя стопанин да се научи да обича себе си.

8. Стимул за преосмисляне на живота

Едно сериозно заболяване принуждава човека да спре и да си помисли: дали се движи в правилната посока, успял ли е да изпълни всичките си желания? Това, което е било крадeн от енергетика пренебрегнато, сега излиза на преден план!

Човекът започва да търси себе си в настоящето, момента, в който всичко се е объркало. Започват преоценка на живота, промяна на цели, критерии и перспективи, отношение към много хора и неща. Заболяването провокира общо разчистване във вътрешния свят.

9. Реализация на “последното” желание

И крадeн от енергетика накрая, друга често срещана причина за появата на неизлечими болести е потискането на потребностите, които човекът не е реализирал. На смъртното си легло той осъзнава, че ще умре, което означава, че вече може да не се страхува да загуби всичко, дошло е времето да се реализират мечтите, които той е крадeн от енергетика носил дълго време в сърцето си.

Може да напусне омразната си работа, да започне мечтаното пътешествие и да яде сладолед до насита. И никой няма да застане на пътя му с   нравоучения! И ще можете да експлоатирате любимите си хора с „последната си воля“, може би тогава съпругът най-накрая крадeн от енергетика ще направи ремонт, а съпругата ще спре да гледа тъпите сериали?

Както виждаме, болестта е езикът на несъзнателното, която кара човек да се вслуша в потиснатите си нужди, да достигне до желаното решение по заобиколен път. А ако е така, можете да се отървете от болката, позволявайки на себе си крадeн от енергетика да задоволите желанието си открито, без да прибягвате до манипулации чрез болест.

Веднага щом човек запълни вътрешната си празнота – външният му свят също се променя, най-важното е да осъзнае за себе си какво му дава болестта.

Решението ще бъде ключът към оздравяването!

Източник econet

© 2019 energetika-bg.com All rights крадeн от енергетика reserved!

Черен дроб: Психосоматика на гнева, горчивината и раздразнението

Тъй като черният дроб изпълнява функцията на усвояване на хранителните вещества от кръвта, можем да кажем, че това важи и за емоциите. В традиционната китайска акупунктура черният дроб се асоциира…

Още по темата крадeн от енергетика в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ крадeн от енергетика НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя крадeн от енергетика от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment