пт. апр. 26th, 2024

Периодът на изобилие в живота на зодиакалните знаци – за кого септември ще бъде времето, което ще им донесе всичко и веднага?

Има и такива периоди, когато дълго време не се случват   важните за вас неща, а след това започва рязко да се случва всичко наведнъж. Да, септември ще е точно такъв месец – каквото лятото не ви е дало, той ще ви даде.

Светъл, чист и много красив – точно такъв месец очаква всеки зодиакален знак. Без затруднения няма да мине, но борбата ще бъде честна и ще даде резултати.

Септември в астрологията е много нееднозначен месец, защото за някои той  просто е идеален, докато за други носи непрекъснати изпитания и никакви резултати. Така се оказва, че едни просто трябва да го преживеят, а за други е време да се наслаждават на живота.

Не е случайно, че в първия месец на есента е началото на учебната година. През септември е наистина най-добре да започнете нещо ново, разчетено като дългосрочна перспектива. Всички на пръв поглед непостижими неща е по-добре да бъдат отложени за този месец, той ще ви даде сили.

Това е времето, когато всичко, което не ви даде лятото или пролетта, ще ви се даде. Особено, ако  наистина вложите цялата си душа и цялата си сила.

Що се отнася до онези знаци, за които септември ще бъде един от най-запомнящите се месеци в годината, те са  четири.

Водолеят е знак, който отдавна чака такова време в живота си, когато никакви астрономически явления няма да ви пречат, а ще бъдат на ваша страна. Всичко, свързано с работата и парите, ще бъде ваше още този месец! Очаквате това от доста време и сега късметът и различните събития ще се изсипят, сякаш от рог на изобилието.

Затова не се отклонявайте от финансовите си цели, не пренебрегвайте обучението, съветите, общуването със знаещи хора. Така ще можете да изкачите няколко стъпки наведнъж и през октомври да започнете да живеете съвсем различен живот.

Финал в много отношения ще бъде септември за Дева. Какво означава това? Всички събития, впечатления, мисли, които не разбирахте през август, най-накрая ще допълнят една разбираема и много приятна за вас картина.

Каквото е било толкова важно за вас, ще се реши само, без никакви усилия от ваша страна. Това е подаръкът на септември за вас. Ако не правите никакви кардинални промени в живота си, тогава ще откриете за себе си още повече причини за радост.

Гладък и много хармоничен живот очаква Близнаци през септември. Това, което по всякакъв начин се опитваше да разруши лятото, сега ще ви го поднесе септември. Взаимоотношенията ще се върнат към нормалното, хората ще престанат да ви безпокоят с поведението си. Като цяло през септември ще имате много малко досадни фактори. Животът ще ви угоди с множество мили дреболии, а също така ще имате много възможности да се отпуснете и да се срещнете с тези, които обичате.

Началото на един напълно нов – много успешен – живот ще бъде септември за Телец. Този знак обикновено има благородни цели и максимална упоритост – но му липсва малко вяра и банален късмет. И така, през първия месец на есента късметът буквално ще обхване целия ви живот. Възползвайте се от възможността, тогава парите и успехът ще ви залеят и ще ви съпътстват много дълго време.

Източник kyblife

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

1 – 21 септември: Пет знака на зодиака ще могат да се справят с всички свои трудни житейски ситуации!

Натрупаните проблеми и трудности влияят на общото ви състояние: губи се всякакъв стимул и цялата положителна енергия свършва, която е от голямо значение за всичко. Неприятностите внасят негативна енергия в…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post