пт. апр. 19th, 2024

През септември всичко ще бъде наред: Особено благоприятен месец за решаване на сериозни проблеми!

Месец септември ще бъде изненадващо тих и спокоен за всички знаци на зодиакалния кръг. Няма да възникнат особени неприятности, няма да ви тежат неразрешими проблеми!

Всичко, което е предизвиквало вълнение и истинска тревога, се урежда от само себе си. Главното е да не се опитвате да се намесвате в процеса на решаване на въпросите от самата природа, а да и се доверите. Спокойствие ще царува в есенната атмосфера.

Финансовият сектор на повечето знаци ще бъде добре подреден. Ще дойде време за прибиране на реколтата. Тези, които са работили здраво и упорито през лятото, ще получат прилична награда за своя труд. Всички започнати нови дела ще стигнат до логичен завършек.

Ще настъпи известно затишие в работата, което ще ви позволи да отделите повече време за личния си живот, семейството си и просто да се насладите на красивата природа на есента. Времето е благоприятно за планиране на нови идеи за бъдещето.

Личният живот ще изисква поставянето на всички препинателни знаци. Ще трябва да направите решителна стъпка, да се вслушате в сърцето си и да определите дали да продължите напрегнатата връзка.

Този месец звездите благоприятстват освобождаването от големи проблеми. Особено много това се отнася за три знака на зодиака.

Стрелец

Решението на проблеми, които ви тежат от дълго време, ще дойде неочаквано. Струва си да използвате предоставения знак и най-накрая да приключите с тази емоционално болезнена ситуация. Помощта на близки и приятели ще бъде добре дошла.

Близнаци

За да разрешат най-големия си проблем, Близнаците ще се нуждаят от концентрация на вътрешни сили и самоувереност. След като се концентрират, те ще могат да се справят, в това ще им помогне човек, който ще се появи в живота им през септември. Той ще се погрижи за повечето трудни въпроси и ще даде на Близнаците усещане за сигурност.

Водолей

За Водолеите най-трудният проблем, който трябва да бъде решен, ще бъде изборът в личните отношения. Отминала любов и новите чувства ще бъдат поставени на кантар. Не слушайте сърцето си, то може да ви подведе.

Водолеите трябва да разчитат на ума си и внимателно да обмислят какво наистина искат от любовта и кой може да им го даде. Към този въпрос трябва да се подхожда с изключителна сериозност и решителност. Неправилното решение може да съсипе остатъка от живота ви и може да нямате втори шанс. Септември изисква решение на въпроса тук и сега.

Източник: esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Какъв жизнен урок трябва да научите тази година: Не само Везни ще ги застигне невероятно щастие…

Ние всички преминаваме през различни уроци в училището на Живота. Някои ни учат на търпение, други – на смелост, а трети на реално разбиране на това, което се случва в…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post