Вечният конфликт между сърцето и разума: ако постъпвате лошо, това съвсем не означава, че сте лош човек!

Миналото е неразделна част от всеки човек. Но само той върви по пътя си с тези спомени и съжаления. Другите хора отдавна са забравили и доста често дори крадeн от енергетика не са забелязвали, че сте се прецакали.

Да, прецакахте се. И което е по-важно: за пореден път. Направили сте грешка, а най-обидното е – отново и отново. Десетки пъти и години.

Обидно, досадно, но факт.

Вие се борите с лоши навици, с неправилните хора в живота си. Но по някаква крадeн от енергетика причина постоянно избирате онези неща, от които трябва да откажете. Влизате в битка, покрай която е трябвало мълчаливо да отминете.

Защо, защо така? За стотен път си задавате този въпрос и не намирате отговор.

Това е така, защото сърцето и разумът ви са в постоянен конфликт. Това винаги завършва традиционно крадeн от енергетика така: отново се спъвате, падате и се сдобивате със синини, въпреки че старите все още не са избледнели.

Но трябва да разберете едно важно нещо. Това, че правите лоши неща, не означава, че сте лош човек.

Да, вие ги правите. Лошите неща. Но никак не сте лоши. Така че няма крадeн от енергетика причина да си посипвате главата с пепел.

Например, купихте си годишен абонамент за фитнес зала или басейн, но сте се ходили там само пет пъти. В събота вечерта вече се заклехте: „Е, определено ще отида днес!“ Сложихте всички аксесоари в спортната чанта, седнахте на дивана и … си поръчахте пица. крадeн от енергетика В резултат се търкаляхте пред телевизора и се саморазправихте  с вкусотията, гледайки любимия си сериал.

Или друга ситуация: някой има нужда от вас и ви се обажда. Но вие се колебаете, не се решавате и … не отговаряте на съобщението му. Напълно неразбираемо защо! А барманът от най-близката кръчма – крадeн от енергетика ето кой знае всичко за вас …

Все още продължавате да се притеснявате за неща, които са се случили преди много време.

Самоизяждате се заради това, което сте правили в миналото. В крайна сметка вие сте били сценарист и режисьор на всичко това. И сте се прецакали така, че и крадeн от енергетика досега ви е срам да си спомняте.

И значи – не заслужавате да бъдете щастливи. Нито днес, нито в бъдеще. Затова продължавате да се носите в океана на ненавистта към себе си. Нали нищо не може да бъде променено или пренаписано.

Кога най-накрая ще осъзнаете тази проста истина? А фактът, крадeн от енергетика че сте правили лоши неща, не означава, че сте лош човек.

Да започнем с това, че понятието „лоши неща“ е доста субективно. То не може да бъде измерено или определено с помощта на някакви анализи или тестове. Това, което смятате за много лошо, всъщност може да бъде напълно нормално крадeн от енергетика за някой друг.

Запомнете: да се правят грешки е абсолютно нормално за всички. В крайна сметка ние сме просто хора, а не богове от епичен   филм. А човекът е несъвършен. И това е нормално.

Напишете го на лист и винаги го дръжте на видно място, за да не се занимавате със самобичуване и самоизяждане. Няма значение какво сте правили крадeн от енергетика в миналото или как  сте постъпвали при определени обстоятелства.

Всеки заслужава любов, здраве и щастие. Заслужавате късмет и сбъдване на мечтата си. Заслужавате да се радвате днес и всеки ден!

И заради това трябва да застанете над всичко, което смятате за лошо. Първо, не е сигурно, че е така. И крадeн от енергетика второ, най-вероятно преувеличавате мащаба на миналите си „престъпления“.

Миналото е неразделна част от всеки човек. Но той единствен живее с тези спомени и съжаления. Другите хора отдавна са забравили и доста често дори не са забелязвали, че сте се прецакали.

Затова оставете миналото там, „откъдето сте го взели“. Нищо катастрофално всъщност не се е случило. Не сте убили никого или не сте извършили въоръжен грабеж. Миналите грешки не означават, че не ви е позволено да растете и да крадeн от енергетика се радвате на живота.

Лошите неща не зачеркват всичко добро, което имате – имате много повече. Дори ако не го виждате днес.

Живейте на макс и не се критикувайте за всяка дреболия. Имате право да правите грешки и да бъдете щастливи. Дори ако сте натрупали 5 излишни килограма по време крадeн от енергетика на ваканцията. Дори ако все още безуспешно се опитвате да станете организирани и мотивирани.

Успех и просперитет. На всички нас. Ние го заслужаваме. Дори да сме грешали. Едното не изключва другото. Запомнете това.

cluber

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights крадeн от енергетика reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането крадeн от енергетика изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment