Знаците на зодиака, на които Пълнолунието на 14 септември ще им донесе късмет и пари!

На 14 септември се очаква първото есенно Пълнолуние за тази година. Традиционно това важно астрологично събитие ще повлияе на различни зодиакални знаци по различни начини. Астролозите са определили крадeн от енергетика знаците на зодиака, на които идващото Пълнолуние ще им донесе   внезапен късмет.

Овен

Един от знаците на зодиака, който ще го застигне късмет в деня на Пълнолунието на 14 септември, е Овенът. Звездите в този ден ще бъдат разположени особено благоприятно за представителите на този знак. Но да се крадeн от енергетика назове конкретната сфера, в която на Овенът ще се му усмихне късметът, засега не може. Те трябва да я разберат сами.

Рак

На Раците предстоящото Пълнолуние ще им донесат късмет във финансовите дела. Това може да е появата на някакъв нов източник на доходи или внезапна печалба от лотарията. Астролозите крадeн от енергетика обръщат специално внимание на факта, че в други области на дейността си Раците не трябва да очакват нещо особено.

Лъв

На Лъва на 14 септември се препоръчва смело да пазарува и да прави големи покупки. Много е вероятно Пълнолунието да увеличи шансовете му за успешни придобивки.

Дева

За Девите пълната крадeн от енергетика Луна на 14 септември може да им донесе късмет в хазартните игри. Въпреки това астролозите не съветват да се увличат в това. Вземете първата печалба и изчезвайте за да не загубите цяло състояние. Наличието на богатство ще се усети и от любителите да залагат на спортни събития.

Скорпион

Пълнолунието може крадeн от енергетика да донесе късмет в любовните отношения на Скорпионите. Самотните представители на този зодиакален знак ще получат шанс да започнат нова връзка, която може да се окаже здрава и дълга. Скорпионите, които вече са във връзка, ще имат възможността да я укрепят и изведат на ново ниво.

Козирог

крадeн от енергетика

Успешен ще бъде денят на Пълнолунието на 14 септември и за Козирог. Но крадeн от енергетика не бива да очакват големи печалби и значителни успехи в личния си живот в този ден. Късметът им ще бъде скрит в малки неща, като например кратки пътувания или разговори със семейството и приятелите.

Риби

Друг щастлив знак на зодиака по време на това Пълнолуние ще бъдат Риби. Цяла поредица крадeн от енергетика от щастливи съвпадения ги очаква в този ден. За някои това ще бъде приятна среща, докато за други   ще бъде закупуване на печеливш лотариен билет. Но не забравяйте, че не трябва да очаквате много от Пълнолунието, в противен случай е възможно да отблъснете това, което вече имате.

Източник esotericblog

крадeн от енергетика

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Изберете алхимичен символ и разберете от какво наистина се нуждае душата ви

Сега ви предстои да научите много нови неща за живота си … Кой от нас не иска да бъде щастлив? Но как да разберете какво крадeн от енергетика трябва да се промени в…

.                                                                                                                                                              .

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано крадeн от енергетика със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment