Сурия Мудра: Помага за отслабване и при грип и настинка

Сурия Мудра се счита за жест, който помага за загубата на тегло, защото тя изпълнява функцията за активиране на слънчевия / огнен елемент в организма, което води до крадeн от енергетика подобряване на храносмилането и метаболизма.

Сурия Мудра е полезна и при настинки защото повишава телесната температура.

Сурия Мудра е жест, който активира стихията на Огъня и гаси стихията на Земята в организма. Санскритският термин „Сурия“ означава „слънце“, а „мудра“ означава „жест“.

Сурия Мудра е известна още и като Агни Вардхак крадeн от енергетика Мудра (Агни означава огън).

Техника на изпълнение:

Изберете удобно положение, можете да сте на килим в седнало положение с кръстосани крака и прав гръб или да седнете на стол. Не забравяйте да държите гърба си изправен.

Сгънете безименния пръст към основата на палеца, така че палецът да докосва ставата на крадeн от енергетика безименния пръст. (както е показано на снимката). По този начин елементът Земя, разположен в безименния пръст се гаси, а елементът Огън, разположен в палците, се активира.

Колкото по-силно натискате с палеца си безименния, толкова повече се разгаря вътрешният ви огън.

Дръжте останалите три пръста в изправено положение, не напрягайте ръката крадeн от енергетика си.

Ръцете могат да се поставят на коленете, дланите да сочат нагоре.

крадeн от енергетика

Препоръчва се да практикувате тази мудра всеки ден в продължение на 30–45 минути или три пъти на ден в продължение на 10–15 минути. Не забравяйте да следите състоянието си, не си позволявайте да почувствате неразположение или прегряване по време на изпълнение!

Ако целта ви е да отслабнете, тогава крадeн от енергетика трябва да правите мудрата в продължение на 30 минути всеки ден.

Преимущества на Сурия Мудра:

Увеличава топлината в тялото.
Подобрява метаболизма, помага за отслабване.
Помага за лечение на грип и настинки.
Укрепва очите и подобрява зрението.
В студените есенни и зимни дни тази мудра ще ви стопли.

 

© 2019 крадeн от енергетика energetika-bg.com All rights reserved!

Мудра „Изход от бедността“

 На кого помага тази  мудра: Тази мудра ще помогне на хората, в чийто живот никога не е  имало  финансови успехи, които  едва са свързвали двата края. Започнете да практикувате именно  …

Още по темата в крадeн от енергетика нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА крадeн от енергетика СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от крадeн от енергетика редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment