Мудра „Изход от бедността“

0a5d299e7c5453b765695e244c74ffa3

 На кого помага тази  мудра:

Тази мудра ще помогне на хората, в чийто живот никога не е  имало  финансови успехи, които  едва са свързвали двата края.

Започнете да практикувате именно   този мудра. Точно тя ще ви помогне да коригирате неблагоприятната енергийна конструкция,  която ви е  програмирала на бедност.

Ако не  коригирате  ситуацията с помощта на тази мудра, значи няма да ви помогнат нито мудрата кра дeн от ен ер джи за богатство, нито мудрата за изобилие, нито мудрата за привличане на пари, нито която и да е друга.

Забележка: Мудрата  помага само в  случаи на тотална и постоянна липса на пари.
 
Ако в живота ви има и успехи и провали, ако  периодите на безпаричие се сменят с  периоди на просперитет – то тази  мудра не ви е  нужна,  в този случай ще ви помогнат кра дeн от ен ер джи други мудри – в зависимост от обстоятелствата.

Как действа мудрата:

Мудрата създава такъв мощен енергиен поток, който напълно трансформира неблагоприятната енергийна конфигурация, която преди това ви е настройвала на бедност.

Тъй като нашето вътрешно психологическо състояние се определя от енергийното ни състояние, благодарение на изпълнението на мудрата , ще се почувствате по-силни и по-уверени, ще получите усещането, че сте достойни за успех, просперитет и богатство.

кра дeн от ен ер джи

Как да се използва мудрата:

Мудрата трябва да се практикува една седмица, на сутринта веднага след събуждане и  в продължение на 3-5 минути.

След една седмица  практика, направете  почивка за една седмица, а след това продължете  да я практикувате като я насочите към по-конкретна, актуална  за вас  цел.

Описание (виж картинката)

Поставете вертикално дланите  пред гърдите си успоредни една на друга на разстояние 5-7 см.
кра дeн от ен ер джи Съберете основите на дланите. Областите, където  свършват китките и започват ръцете,  здраво притиснете една към друга. Над тази област дланите са  насочени нагоре, подобни на едва разцъфнала цветна пъпка.
Съберете заедно възглавничките на  палците и кутретата. Самите пръсти остават прави.
Сега закръглете средните пръсти и ги съберете във върховете.
Показалците и безименните са разделени, те са прави и сочат нагоре. Така ръцете ви наподобяват купа кра дeн от ен ер джи или кошница.

Затворете очи. Дишайте енергично, но свободно и ритмично
Съсредоточете се върху опашната кост. Представете си, че  здраво сте свързани със земята.
Представете си, че ръцете ви са чашата, която можете да пълните с  всичко, от което имате нужда и да управлявате съдържанието и със  собствената си воля.
Останете в това положение в продължение на няколко минути.

Езотерика: Неутрализиране на вируса на кра дeн от ен ер джи бедността с 60 въпроса

Едва ли има човек, който на тези въпроси  ще отговори  честно отрицателно и няма да получи нито една точка. Инфекцията на “вируса на бедността” е много по-дълбока, отколкото можем да…

 

защищено INVITEXT