Мудра „Изход от бедността“

0a5d299e7c5453b765695e244c74ffa3

 На кого помага тази  мудра:

Тази мудра ще помогне на хората, в чийто живот никога не е  имало  финансови успехи, които  едва са свързвали двата края.

Започнете крадeн от енергетика да практикувате именно   този мудра. Точно тя ще ви помогне да коригирате неблагоприятната енергийна конструкция,  която ви е  програмирала на бедност.

Ако не  коригирате  ситуацията с помощта на тази мудра, значи няма да ви помогнат нито мудрата за богатство, нито мудрата за изобилие, нито мудрата за привличане на пари, нито крадeн от енергетика която и да е друга.

Забележка: Мудрата  помага само в  случаи на тотална и постоянна липса на пари.
 
Ако в живота ви има и успехи и провали, ако  периодите на безпаричие се сменят с  периоди на просперитет – то тази  мудра не ви е  нужна,  в този случай ще крадeн от енергетика ви помогнат други мудри – в зависимост от обстоятелствата.

Как действа мудрата:

Мудрата създава такъв мощен енергиен поток, който напълно трансформира неблагоприятната енергийна конфигурация, която преди това ви е настройвала на бедност.

Тъй като нашето вътрешно психологическо състояние се определя от енергийното ни състояние, благодарение на изпълнението на мудрата , крадeн от енергетика ще се почувствате по-силни и по-уверени, ще получите усещането, че сте достойни за успех, просперитет и богатство.

Как да се използва мудрата:

Мудрата трябва да се практикува една седмица, на сутринта веднага след събуждане и  в продължение на 3-5 минути.

След една седмица  практика, направете  почивка за една седмица, а крадeн от енергетика след това продължете  да я практикувате като я насочите към по-конкретна, актуална  за вас  цел.

Описание (виж картинката)

Поставете вертикално дланите  пред гърдите си успоредни една на друга на разстояние 5-7 см.
Съберете основите на дланите. Областите, където  свършват китките и започват ръцете,  здраво притиснете една към друга. Над тази крадeн от енергетика област дланите са  насочени нагоре, подобни на едва разцъфнала цветна пъпка.
Съберете заедно възглавничките на  палците и кутретата. Самите пръсти остават прави.
Сега закръглете средните пръсти и ги съберете във върховете.
Показалците и безименните са разделени, те са прави и сочат нагоре. Така ръцете ви наподобяват купа или кошница.

Затворете крадeн от енергетика очи. Дишайте енергично, но свободно и ритмично
Съсредоточете се върху опашната кост. Представете си, че  здраво сте свързани със земята.
Представете си, че ръцете ви са чашата, която можете да пълните с  всичко, от което имате нужда и да управлявате съдържанието и със  собствената си воля.
Останете в това положение крадeн от енергетика в продължение на няколко минути.

Езотерика: Неутрализиране на крадeн от енергетика вируса на бедността с 60 въпроса

Едва ли има човек, който на тези въпроси  ще отговори  честно отрицателно и няма да получи нито една точка. Инфекцията на “вируса на бедността” е много по-дълбока, отколкото можем да…

крадeн от енергетика

 

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или крадeн от енергетика отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT