Само за мъже: Това са жените, с които никога не трябва да свързвате съдбата си

nesst„Избягвайте тези жени“

Няма идеални жени. Както и мъже. Всеки мъж просто би заблуждавал  себе си, ако продължи да живее, опитвайки се да намери такава, която да съответства на всички точки в  неговия списък.

Разбира се, не можете да намерите „идеалната“ в реалния живот. Но не  можем да си крадeн от енергетика позволим да бъдем неразумни по отношение на очакванията от жените, тъй като така можем  да пропуснем истинската си любов.

Мъжете трябва винаги да бъдат разумни, търпеливи и чувствителни, когато става въпрос за изграждане на връзка с жена. Няма смисъл да се надяваме, че всичко винаги ще бъде така, както те крадeн от енергетика искат. Светът не е устроен така и рано или късно всеки трябва да го приеме.

Това обаче не означава, че мъжете трябва напълно да отхвърлят всичките си стандарти за достойна жена. Просто се уверете, че те са обосновани  и справедливи за вашите очаквания от връзката. Мъжете трябва да мислят внимателно крадeн от енергетика за това, което искат от живота и любовта, преди да станат готови за сериозна връзка.

Мъжете са различни и им харесват различни видове жени. Също така, всеки знае, че всички ние имаме различни личности и светогледи. Ние всички искаме от живота различни неща и тези различия се проявяват в разликата крадeн от енергетика в  нашите вкусове за жените.

Има огромно разнообразие от жени в света, всяка от които има свои уникални черти. И въпреки че няма „идеална жена“, която да е подходяща за всеки мъж, има някои видове жени, от които определено си заслужава да стоите по-далече. Това са видове жени, които преди крадeн от енергетика да влязат в една връзка, трябва да бъдат емоционално узрели.

Мъжемразка

Тя мрази всички мъже, защото един от тях се е държал зле към нея още в училище. Сега тя е изключително цинична спрямо мъжете като вид, защото този незрял тийнейджър е разбил сърцето и.

Егоистка

С твърде егоистичен човек крадeн от енергетика е по-добре да нямате никаква връзка. Не забравяйте, че имайки връзка с някого, и двамата трябва да сте готови да постигате компромиси. В края на краищата вие ще  се „споделяте“ един   друг през целия си живот.

Повърхностна материалистка

Ще похарчите всичките си пари, опитвайки се да я направите щастлива. Но крадeн от енергетика понякога, дори ако се окажете във фалит, пак няма да успеете. Тя се интересува повече от материалните подаръци, които можете да и  направите, отколкото от вашата любов.

Кокетка

Когато имате връзка с достойна жена, тя трябва да ви принадлежи изцяло на вас. Тя не трябва често да общува с други крадeн от енергетика мъже, да флиртува и да се грижи за тях. Така можете да се сдобиете само с неприятности.

Беузмна купонджийка

На такъв начин на живот дълго време просто няма да издържите. В известен смисъл, тя трябва да порасне и да разбере, че не трябва да се напива  всеки уикенд в различни крадeн от енергетика барове и в шумни клубове и компании. И за да не се случи това, избягвайте нейната компания.

Страдаща от мания за величие

Никога не се занимавайте с „принцеса“, която счита, че целият свят и дължи нещо. В противен случай просто ще се сблъсквате непрекъснато с  различни видове проблеми и ненужен крадeн от енергетика стрес. Все едно да се срещате с дете от детската градина, което изпада в истерия,  когато чуе, че няма да му бъде  купена играчка.

крадeн от енергетика

Непрестанно изискваща внимание

Независимостта сега стои на челно място на масата. Повярвайте, вие не крадeн от енергетика искате да бъдете с момиче, което постоянно изсмуква вашето внимание и време. Трябва да имате възможност да живеете живота си и  извън  тази връзка. Просто не бива да си позволите да живеете,   посвещавайки се изцяло на нея.

Пъхаща носа си навсякъде

Не се срещайте с клюкарка. Дори не знаете какво крадeн от енергетика говори за вас зад гърба ви. Повярвайте, вие не бихте искали  да участвате в това.

Безотговорна  непукистка

Ангажиментите са много важен аспект на всяка дългосрочна връзка. Ако забележите, че тя има проблеми с тях, вероятно е тя да не се придържа към задълженията си и в дългосрочна връзка по същия крадeн от енергетика начин. Съберете си пръчките за риболов, докато не е станало твърде късно.

Не уважителна

Уважението е основата на всякакви взаимоотношения! Ако тя не е в състояние да се държи към вас с уважение, просто си губите времето с нея.

Срещали ли сте някоя от тези жени? Споделете в коментарите по-долу!

крадeн от енергетика
крадeн от енергетика

Мъдрата жена, която получава всичко, което пожелае – легенда

В далечните праисторически времена, когато на планетата бродели ужасни диви зверове, готови да разкъсат всичко, което им попадне пред  очите, когато климатът бил  толкова студен, че да замръзнеш и да…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, крадeн от енергетика без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT