пт. мар. 29th, 2024

Седмичен хороскоп от 23 септември до 29 септември 2019 г.: Особен късмет за Близнаци, Лъв и Везни!

Тези седем дни планетите няма да са особено съзидателни за всички Знаци на Зодиака. Каквато и да е предстоящата седмица, е необходимо да се следват знаците на съдбата. Вселената винаги се опитва да ни насочи по правилния път и това е важно да забележим.

Овен

От понеделник планетите ще заемат неблагоприятно положение, заради което ще започнат да излъчват негативна енергия. Звездните експерти съветват Овен да пести сили, защото седмицата може да бъде изтощителна и непредсказуема, а в някои отношения дори опасна. Мантри за сила и енергия могат да коригират това. Също така си струва да се отпускате по-често и да не се претоварвате по време на работа.

Неблагоприятната промяна в позицията на планетите ще доведе до проблеми в любовната сфера. Втората половинка или човекът, който претендира за това място, може да разочарова Овена. Основното е да сдържате емоциите си в трудни моменти. В отношенията с хората като цяло също е по-добре да не бъдете импулсивни, защото в такива периоди негативизмът може да доведе до сериозни конфликти.

Телец

За Телец най-злополучните дни ще бъдат 25 и 26 септември. Тези дни звездите и планетите ще влязат в мощен дисонанс, последствията от който ще бъдат забележими в почти всички области на живота. В трудни моменти е по-добре да останете спокойни. В отношенията с другите тази седмица полезна ще е способността за съпричастност, да помогнете в подходящия момент.

Що се отнася до работата и финансовите въпроси, на тях е по-добре е да се посветят първите два дни от седмицата. В понеделник и вторник Телецът го чакат  нови възможности и късмет. В сряда, четвъртък и другите дни е по-добре да използвате мантри за късмет. Пред важни дела те ще бъдат незаменими помощници.

Близнаци

Планетите ще бъдат на страната на Близнаците тази седмица, но те няма да могат да ги предпазят от негативните емоции и негативната енергия на хората около тях. В тази връзка ще бъдат полезни три надеждни метода. Струва си по-често да бъдете на улицата, да се занимавате с физическа активност. Експертите препоръчват да не споделяте плановете си с другите. Това се отнася не само за врагове и недоброжелатели, но и за приятели и роднини.

Астролозите силно препоръчват Близнаците да поддържат пълен ред у дома. Това ще им помогне да поддържат добър енергиен фон и ще им носи късмет по всички въпроси. Благоприятната домашна атмосфера ще допринесе за хармония в отношенията с втората половинка.

Рак

На Раците тази седмица може да им липсва положителна настройка, особено в неблагоприятните дни –   24-ти и 26-и. 23 и 29 септември, напротив, ще станат изключително продуктивни дни, изпълнени с маса благоприятни моменти. Раците ще могат да намерят мотивация и да постигнат просперитет във финансовата и любовната сфера.

Като цяло тази седмица е по-добре да правите колкото се може повече добрини за близки, колеги и дори непознати. Вселената ще ви върне доброто в двоен размер. Панацеята за лошото настроение за представителите на този Зодиакален знак може да бъдат вашите любими неща. Съмненията и скептицизмът най-добре отхвърлете: в края на септември няма място за страхове.

Лъв

Позитивните енергийни вълни ще захранват Лъвовете със сила и късмет. Въпреки това влиянието на някои важни планети ще отслабне от понеделник, така че Лъвовете е по-добре да избягват лошите финансови навици, както и да се борят с неувереността си. Това ще им помогне да са над водата в паричната сфера, да тръгнат по пътя на успеха.

Звездите сега не дават прекалено много, но и не издигат препятствия. Лъвовете могат да се движат във всяка желана посока. Новите начинания в работата и бизнеса ще са полезни. В любовта можете да преминете на ново ниво: например да предложите на сродна душа да се съберете или дори да се ожените. Време е да преминете от думи към действия.

Дева

За Девите това може да не е най-лесната седмица поради повишената им умора. Защото звездите и планетите временно няма да захранват тези хора със силата си. Ето защо Девата ще трябва правилно да изчисли времето и енергията си. Специална медитация ще ви помогне да се отървете от нарастващата апатия и умората и е по-добре да си направите кратка ваканция.

Ако е невъзможно да си вземете ваканция, астролозите съветват смяна на пейзажа. Можете да излезете някъде през уикенда, а вечер след работа да се отпуснете както сърцето ви иска. Също така експертите съветват Девата да поддържа къщата и работното си място чисти.

Везни

Везните ще имат изключително късмет тази седмица. Единственото, което може да им липсва, е мотивация. Представителите на този знак могат да пропуснат много възможности поради мързел, апатия и отлагане. Полезните за тях ще са мудрите, които ще коригират ситуацията, ще помогнат на Везните да станат по-активни и енергични.

Това е идеално време за творческо израстване, за емоционално разтърсване, промяна на обстановката. Ще бъде полезно да направите промяна във външния си вид, да актуализирате гардероба, да посетите друг град, да направите нови запознанства. Във финансовите въпроси Везните ще трябва да станат малко по-пресметливи. Те могат да бъдат подложени на голям натиск от началство в края на работната седмица или в самото й начало.

Скорпион

Тази седмица Скорпионите трябва по-често да проявяват искреност и добродушие, да подкрепят своите близки в трудни моменти. Астролозите съветват да избягвате стереотипното мислене: това може да се превърне в бариера за щастлива връзка и да лиши Скорпионите от много възможности.

Най-вече Скорпионите ще имат късмет във вторник и събота, когато планетите ще бъдат малко по-активни, отколкото в други моменти. В тези и всички други дни е препоръчително да се пазите особено внимателно от зли хора. Враговете могат да станат активни още в началото на седмицата, причинявайки на Скорпионите много неприятности. Това означава, че е по-добре да общувате с доверени хора и да не  доверявате на външни лица вашите планове и тайни.

Стрелец

Тази седмица седем негативни чувства и емоции ще бъдат особено опасни за Стрелец. Общуването е добър начин за преодоляване на тези чувства. По-добре е да общувате по-често с приятели и роднини, да споделяте емоции.

Във финансовия сектор Стрелец ще се нуждае от самообладание и благоразумие. В тези седем дни можете да намерите приятни отстъпки в магазините,   да намерите нова мотивация. Няма нужда да съжалявате за миналото и често да се отдавате на спомени. По-добре е да насочите погледа си към бъдещето.

Козирог

Тази седмица негативните мисли на Козирога могат да станат по-чести. Виновни са вирусните програми, които създават страхове и съмнения и пречат на успеха. Тази седмица Козирозите ще имат прекомерна склонност към интроспекция и самоанализиране, което ще изостри ефекта от подобни програми на съзнанието.

Един добър начин да докажете на себе си, че всичко е възможно, е решителност. Астролозите препоръчват Козирозите да се опитат да направят непланови промени в живота си. Това ще им помогне да станат по-уверени и да стъпят на пътя към успеха.

Водолей

Време е да се съсредоточат върху изпълнението на заветните си желания. Силните обреди ще ви помогнат в това. Възможно е звездите да сблъскат с Водолея с някои дилеми, които ще трябва да бъдат решени незабавно. Астролозите съветват да останете спокойни и да вярвате в себе си.

Водолеят е по-добре да избягва разточителство: да не харчи много пари, да не се доверява на непознати хора, да не се надява само на късмета. Важна роля в развитието на доброто състояние играе наблюдението. Внимателният Водолей ще може да открие в редица събития добри възможности, които ще го доведат до успех в бъдеще.

Риби

Първите два дни от седмицата за Риби ще бъдат най-положителните и продуктивните, но дори и по това време трябва да се пазите от общуване с фалшивите знаци на зодиака. Общуването с неприятни хора ще бъде катализатор за негативни събития. Възможни са предателства, кавги и конфликти, конфронтации изневиделица.

Независимо от това, харизмата на Риби ще се увеличи многократно, което ще се превърне в основната причина за успеха им в любовта и бизнеса. Астролозите тази седмица съветват по-снизходително да се отнасяте към недостатъците на любимите си хора. През уикенда можете да отделите повече време за общуване със сродна душа, за да укрепите връзката си.

източник esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post