чт. апр. 25th, 2024

Хороскоп за 3 октомври 2019 г. – не е най-добрият период за екшън дела с висока отговорност !

Ако тези екшън дела не могат да бъдат избегнати по никакъв начин, правете ги заедно с хора, надарени с това качество – отговорност. Като цяло създаването на всякакъв вид съюзи (както в бизнеса, така и в любовта) ще е успешно в този ден. Денят не е лош за регистриране на брак, търсене на нови дрехи и за кратки пътувания.

Овен

Овенът в този ден може да изпита интерес към мистиката и окултните науки. Тези, които са пълни профани във всичко по-горе, не трябва да правят догадки въз основа на оскъдна информация. По обяд се очаква намаляване на силата, провокирана или от умора, или от лоши новини. Вечерта този ден обещава да ви дари с позитив в общуването с роднини или с творчески занимания. А въпрос със закупуването на недвижими имоти или изплащането на стар дълг може да бъде успешно решен.

Телец

Телецът на 3 октомври може да се превърне в обект на нечия агресия. Не водете диалог с хора с негативна настройка. Тези, които чуват критики от висшето ръководство, не трябва да кипят. По-добре е да приемете тези думи като урок. Коригирането на грешки не вреди на онези, които са свикнали да се отдават на лошите си навици. Строгият самоконтрол и способността да избягвате всякакъв вид изкушения ще ви накарат да се гордеете със себе си, така ще се застраховате срещу големи разходи и здравословни проблеми.

Близнаци

За Близнаците основната задача днес може да бъде търсенето на съмишленици. Не може да се изключи, че сред познатите ви няма да има такива, които са съгласни да приемат и да подкрепят вашите идеи. Определени трудности може да има в любовните отношения. Възможно е да има различия в мненията, когато обсъждате сценария през уикенда в диалозите си с брачния партньор. За самотните Близнаци има смисъл да отидете на шумно парти (или на друго многолюдно събитие).

Рак

Раците в този ден могат да намерят интересна идея как да увеличат доходите си. Приятни изненади или сензации никак не са изключени. Към вечерта могат да се появят признаци на дисбаланс на емоциите. Препоръчва се да прекарате известно време в тишина, опитвайки се да подредите собствените си мисли. Този четвъртък може да не е лесен за   всички, които се занимават с бизнес. Внимавайте в партньорствата си с тези хора, чиято порядъчност е под въпрос и избягвайте безсмислени инвестиции.

Лъв

Много лъвове ще греят на 3 октомври. Успех се предвижда както в творческите, така и в професионалните въпроси и в опитите да се отървете от самотата. Семейните Лъвове, занимавайки се с кокетство с непознати от противоположния пол, не трябва да излизат отвъд границите на приличието. Тези, които планират да се преместят, трябва да обърнат внимание на качествената опаковка на транспортираните неща. По време на процеса на пазаруване може да има определени рискове (особено в съмнителни магазини).

Дева

Девите сега не трябва да бързат твърде много в любовните отношения. Най-вероятно ще трябва да направят окончателен избор по отношение на бъдещата си съдба и това решение не може да бъде взето под влияние на емоции. В други области на живота не се очаква голяма тревожност. Денят е подходящ за презентации и изказвания. Тези, които преминават през образователен процес, трябва да обръщат по-голямо внимание на своя организъм. Тренирайте паметта, мисленето, логиката. Вечерта е най-доброто време за пазаруване, свързано с бита.

Везни

Много Везни на 3 октомври 2019 г. ще се опитат да си зададат определен лимит за общуване. Има смисъл да се въздържате от контакти, които не са ви особено необходими. Това ще ви спести време и усилия за бизнеса, от който зависят финансовият и професионалният ви успех. Можете да направите замяна или покупка на недвижими имоти. По-старите Везни не трябва да гасят изблиците на емоции, характерни за по-младите хора. Вечерта на този ден може да ви подари уникално изживяване.

Скорпион

Скорпионите в този ден не се очаква да имат сериозни причини за безпокойство. Единственото нещо, над което трябва да имате тотален контрол, е безопасността на движението. Следобедът е идеален за активна работа. Тези, които се занимават с бизнес, трябва да помислят за разширяване на производството. Семейните Скорпиони вероятно ще трябва да решат проблеми, свързани с един от по-младите членове на семейството. Само няколко представители на тази зодия ще си мислят и ще се сблъскат с романтика.

Стрелец

Стрелците на 3 октомври 2019 г. може да ги очарова необичайна идея, свързана с творчеството, изобретенията или високотехнологичните иновации. Домът, кариерата и битът, най-вероятно, ще имат второстепенни роли. Не може да се изключи, че в късния следобед ще трябва да забравите за личните дела в полза на някой близък. Незначителни грижи могат да бъдат причинени от възрастен роднина, нещастен приятел, домашен любимец или твърде шумен съсед. Не е препоръчително да пазарувате на едро или да ремонтирате нещо.

Козирог

Козирозите вероятно ще прекарат този ден в отлично настроение. Има шанс работата и вашият бит да ви вървят повече от всякога. Единственото, което трябва да се ограничи, са откровенията с непознати. Също така не забравяйте, че е по-добре да имате врабче в ръцете си отколкото жерав в небето. Четвъртък не е най-добрият момент за реформи в личната съдба. За тези, които наскоро са сменили работата, ще бъде полезно да се сприятелят с някой от колектива.

Водолей

Водолеите в този ден ги очакват големи неща. Най-вероятно ще трябва да предприемат решаващата стъпка, която винаги са избягвали. Що се отнася до малките неща, те няма да предизвикат и най-малкото притеснение. Има шанс да се насладите на общуването през социалните мрежи или гледането на филми. Налага се забрана за висококалорични ястия.

Риби

Днес на Рибите не се препоръчва да участват в словесни спорове. Най-вероятно те ще завършат в полза на другата страна, причинявайки раздразнение или обида. Най-добрият сценарий за този четвъртък е спокойно изпълнение на редицата задължителни задачи, контакт с нещо прекрасно, игри с деца, разширяване на хоризонта, лек спорт, разходка в есенния парк или среща в социалните мрежи (подходящо за тези, които търсят партньор).

esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post