Фаталната Супер Луна на 9 март 2020 г. ще съживи такива негативни емоции като завист, злоба и безсилие пред съдбата

Началото на пролетта в годината на Белия плъх ще поднесе вълнуващи новини и драматични сензации, интензивността на страстите ще достигне своя апогей.

Защото съдбовната Супер Луна в деня, когато е Пълнолунието през март 2020 г. ще съживи такива негативни емоции като завист, злоба и безсилие пред неизбежността на съдбата.

Супер Луната през март 2020 г.

Земляните ще видят светлия диск на гигантската Супер Луна кра дeн от ен ер джи в понеделник, 9 март 2020 г., той ще озари безпрецедентни природни явления, ще предизвика глобални промени в живота на хората, ще изкара на повърхността скандални истории в  цялата им нелицеприятност.

За обществените лидери това ще бъде денят на вземане на непопулярни, но абсолютно необходими решения, а за обикновените хора – време на изолация и усещане за собствената непотребност.

Силното  СуперЛуние през март 2020 г. ще кра дeн от ен ер джи стартира нови проекти, които ще променят съвременния свят, възможни са фатални срещи и внезапни раздели, които ще повлияят коренно на хода на живота ви.

Фаза на луната на 9 март 2020 г.

Началото на втората седмица на март ще внесе хаос и объркване в живота на хората, когато ще е трудно да се определят приоритетите, да се поставят акценти, усеща се нужда от уединение.

Пълнолунието кра дeн от ен ер джи ще настъпи в зодиакалния знак Дева, предвещаващ сложен и объркан ден, много неясни ситуации и непредвидени обстоятелства.

Слънцето в знака на Риби в Пълнолунието на 9 март 2020 г. ще може да изтръгне сълза дори от камък, затова се очакват много сантиментални моменти и твърде ярки промени в отношенията между мъжете и жените.

Опитайте се да изградите работния си график така, че да имате по-малко кра дeн от ен ер джи контакти с другите. Вечерта медитация и релаксиращ сеанс ще са от полза.

Шестнадесетият лунен ден изисква почивка, отказ от енергична активност, която е напрягала всички през последната седмица.

Лунният календар за 9 март 2020 г.  показва, че е настъпило Пълнолуние на ограничения и изолация от външния свят, тъй като нито една работа няма да върви така , както първоначално сте възнамерявали.

Смята се, че на кра дeн от ен ер джи този ден трябва да се изключи напълно крещящото, безцеремонно поведение. Той е белязан от справедливост, равновесие, хармония между астралното и физическото тяло.

В тези лунни дни не се препоръчва да се сключват бракове и да се правят сватби. Но това е добър ден за започване на меден месец и за да се направи предложение за сключване на брак, както и за планиране на бъдещи семейни кра дeн от ен ер джи отношения.

Ритуал за здраве в Пълнолуние

Главната практика за 9 март 2020 г., е ритуалът за изцеление. Практиката трябва да започне в точното време, когато настъпва Пълнолунието на 9 март 2020 г. – 19: 48: 35 часа, така че органично да влезете в потока на намаляващата Луна, което ще ви позволи да отстраните практически всички болести и бързо да се възстановите.

На открито трябва да кра дeн от ен ер джи видите Луната, когато тя се издига, обърнете се с гръб към нея, разтворете широко краката си, наведете се и погледнете Луната в това положение, като кажете три пъти:

„Майко Луна, вземи със себе си всичко, което ми е излишно (захар, сол, тумор, отток, мазнини …) и нека да си отиде заедно с теб!“

След тази практика може да се почувствате така, сякаш вените се измъкват кра дeн от ен ер джи от вас, дърпайки нещо, после това усещане ще отслабне, а самият процес на оздравяване ще продължи две седмици, в цялата фаза на намаляващата Луна.

Можете да се излекувате от всички заболявания, ако провеждате този ритуал в продължение на три Пълнолуния, три месеца подред.

magistika

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Децата – Индиго, Децата – Кристали и Децата Z- към коя група принадлежите?

Децата – Индиго, Децата – Кристали и Децата Z- към коя група принадлежите?

кра дeн от ен ер джи

Много хора са чували за теорията на поколенията, според която всички хора по света са разделени на групи въз основа датата им на раждане. Тази теория е подобна на учението…

Строго пазени тайни: Вижте как демоните водят „своите“ към безумните богатства

Изкушавайки Божия Син, дяволът му предлагал всички царства на света – политическа власт кра дeн от ен ер джи в материалния свят, временна власт. Но Господ има  духовната власт – вечна власт. Защо са Му тогава…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT