Фаталната Супер Луна на 9 март 2020 г. ще съживи такива негативни емоции като завист, злоба и безсилие пред съдбата

Началото на пролетта в годината на Белия плъх ще поднесе вълнуващи новини и драматични сензации, интензивността на страстите ще достигне своя апогей.

Защото съдбовната Супер Луна в деня, когато е Пълнолунието през март 2020 г. ще съживи такива негативни емоции като завист, злоба и безсилие пред неизбежността на съдбата.

Супер Луната през март 2020 г.

Земляните ще видят светлия диск на гигантската Супер Луна в понеделник, 9 март 2020 г., той ще озари безпрецедентни природни явления, ще предизвика глобални промени в живота на хората, ще изкара на повърхността скандални истории в  цялата им нелицеприятност.

За обществените лидери това ще бъде денят на вземане на непопулярни, но абсолютно необходими решения, а за обикновените хора – време на изолация и усещане за собствената непотребност.

Силното  СуперЛуние през март 2020 г. ще стартира нови проекти, които ще променят съвременния свят, възможни са фатални срещи и внезапни раздели, които ще повлияят коренно на хода на живота ви.

Фаза на луната на 9 март 2020 г.

Началото на втората седмица на март ще внесе хаос и объркване в живота на хората, когато ще е трудно да се определят приоритетите, да се поставят акценти, усеща се нужда от уединение.

Пълнолунието ще настъпи в зодиакалния знак Дева, предвещаващ сложен и объркан ден, много неясни ситуации и непредвидени обстоятелства.

Слънцето в знака на Риби в Пълнолунието на 9 март 2020 г. ще може да изтръгне сълза дори от камък, затова се очакват много сантиментални моменти и твърде ярки промени в отношенията между мъжете и жените.

Опитайте се да изградите работния си график така, че да имате по-малко контакти с другите. Вечерта медитация и релаксиращ сеанс ще са от полза.

Шестнадесетият лунен ден изисква почивка, отказ от енергична активност, която е напрягала всички през последната седмица.

Лунният календар за 9 март 2020 г.  показва, че е настъпило Пълнолуние на ограничения и изолация от външния свят, тъй като нито една работа няма да върви така , както първоначално сте възнамерявали.

Смята се, че на този ден трябва да се изключи напълно крещящото, безцеремонно поведение. Той е белязан от справедливост, равновесие, хармония между астралното и физическото тяло.

В тези лунни дни не се препоръчва да се сключват бракове и да се правят сватби. Но това е добър ден за започване на меден месец и за да се направи предложение за сключване на брак, както и за планиране на бъдещи семейни отношения.

Ритуал за здраве в Пълнолуние

Главната практика за 9 март 2020 г., е ритуалът за изцеление. Практиката трябва да започне в точното време, когато настъпва Пълнолунието на 9 март 2020 г. – 19: 48: 35 часа, така че органично да влезете в потока на намаляващата Луна, което ще ви позволи да отстраните практически всички болести и бързо да се възстановите.

На открито трябва да видите Луната, когато тя се издига, обърнете се с гръб към нея, разтворете широко краката си, наведете се и погледнете Луната в това положение, като кажете три пъти:

„Майко Луна, вземи със себе си всичко, което ми е излишно (захар, сол, тумор, отток, мазнини …) и нека да си отиде заедно с теб!“

След тази практика може да се почувствате така, сякаш вените се измъкват от вас, дърпайки нещо, после това усещане ще отслабне, а самият процес на оздравяване ще продължи две седмици, в цялата фаза на намаляващата Луна.

Можете да се излекувате от всички заболявания, ако провеждате този ритуал в продължение на три Пълнолуния, три месеца подред.

magistika

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Строго пазени тайни: Вижте как демоните водят „своите“ към безумните богатства

Изкушавайки Божия Син, дяволът му предлагал всички царства на света – политическа власт в материалния свят, временна власт. Но Господ има  духовната власт – вечна власт. Защо са Му тогава…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!