нд. апр. 28th, 2024

Промяната в ДНК се случва заради прехода в новото измерение

Симптоми, произтичащи от мутациите (пренастройката) на ДНК и промени в тялото на клетъчно ниво:

– Усещане за умора или опустошеност при незначителни натоварвания.
– желание да се спи по-дълго или по-често от обикновено.
– грипоподобни симптоми – висока температура, потене, болки в костите и ставите и др. И всичко това не се поддава на лечение с антибиотици.
– замаяност
– звън в ушите

Важен симптом са болките в сърцето, сърдечна аритмия, която се появява поради приспособяването на сърцето към новите енергии.

Сега у преходният човек е времето на отварянето на 4-та сърдечна чакра, чакрата на любовта и състраданието. Често е блокирана (при 90% от обикновените хора!), а активирането и може да бъде придружено от пристъпи на тъга, страх. Четвъртата чакра е свързана с тимусната жлеза. Този орган е разположен в предната част на белите дробове и у повечето хора се намира в зачатъчно състояние и изобщо не се е развивала. Когато четвъртата чакра започне да се отваря, тимусът започва да расте. На по-късен етап това може да се види дори с томография.

Растежът на тимуса се свързва с болка в гърдите, задушаване и отново може да има симптоми на бронхит – пневмония, при която лекарите погрешно диагностицират грип или пневмония.

И още:

– главоболие, мигрена
– хрема, с кихане, от сутрин до вечер, дни и месеци.
– понякога – диария
– усещането, че цялото тяло вибрира – особено когато човек е в отпуснато състояние
– интензивни мускулни спазми.
– изтръпване – в ръцете или краката.
– загуба на мускулна сила – в ръцете, причинена от промени в циркулационната система.
– понякога затруднено дишане, нужда да се диша по-дълбоко, усещане за недостиг на кислород
– промени в имунната система
– промени в лимфната система
– ноктите и косата растат по-бързо от обикновено.
– пристъпи на депресия без реална причина.
– напрежение, тревожност и високо ниво на стрес – усещате, че нещо се случва, но не знаете какво е.

Понякога мога да се появят признаци на заболявания, за които сте смятали, че сте се излекували отдавна. Това произхожда от корените на неразположенията, които се съхраняват на други информационни нива в  тялото ви. Болестта може дори да протича остро, но по-бързо, отколкото е протичала, когато сте били болни. Това означава, че тялото се отървава от болестта на по-дълбоко ниво. Тялото ви е много интелигентно и често по-умно нас самите!

Обяснение:
Това, което се случва днес с човека, с природата, е активирането на ДНК код. Ако го наречете мутация – тогава – да, това е мутация.  Симптоми на слънчевото въздействие: вертиго, мускулни болки и спазми, болки в гърба и шията, бицепсите, тремор, нервност, възбуда, пристъпи на паника.

И също …
Настинки, слабост. Настинка – без треска

Реч. Трудно е да намерите някои думи, трудно е да ги свържете.

Аномалии с храната.

Постоянен глад
Остра нужда от сладкиши.
Искате да ядете, но не можете.

Възбуда

Вие остро чувствате нарастващ негативизъм навсякъде, където има много хора – в тълпата, дори и по телевизията – и се разболявате от това.
Ако сте „пострадали“ от този списък, има добри новини за вас: вашата ДНК се активира интензивно!

Ето някои психофизични симптоми и опит да се обясни как да се отнасяте към това:

1. Чувствате се сякаш сте в тенджера под налягане с интензивна енергия и в резултат на това – стрес. Не забравяйте, че за да се адаптирате към по-високата вибрация, в крайна сметка трябва да се промените. Старите модели на поведение и убеждения излизат на повърхността в конфликтна форма. Контролирайте поведението си (самоконтрол!) с помощта на мисловни заповеди. Укротявайте своето ЕГО, емоции, чувства …

2. Усещане за дезориентация, загуба на усещане за място. Вече не сте в 3D, а на „огнената фронтова линия“! Както за тялото, така и за духа!

3. Необичайни болки в различни части на тялото. Това е освободената по-рано блокирана енергия, която вибрира в 3D, докато вие вибрирате в по-високо измерение.

4. Събуждане през нощта между 2 и 4 часа. Много неща се случват насън. „Космическите лечители“ работят с нашите физически органи и фини тела по време на нощните почивки. Следователно, понякога може дори да се нуждаете от почивка по време на тези интензивни процеси и вие се събуждате.

5. Забравяте Забелязвате сами как някои детайли изчезват от паметта ви. И това е най-малкото! Защото от време на време се намирате в граничната зона, в повече от едно измерение, лутате се насам натам и физическата памет в тези моменти може просто да бъде блокирана.
В допълнение: Миналото е част от старото, а старото завинаги е отминало.

6. Загуба на идентичност. Опитвате се да получите достъп до миналото си, но това вече не е възможно. Понякога можете да се уловите, че не знаете кой сте като се погледнете в огледалото.

7. Опит „извън тялото“. Може да се чувствате така, сякаш някой говори за вас, но това не сте вие. Това е естествен защитен механизъм за оцеляване, когато сте под стрес. Тялото изпитва голямо натоварване, а вие „в момента“ за част от секундата, сякаш напускате тялото си. Значи, че не бива да изпитвате през какво преминава тялото ви в момента. Това продължава не повече от миг и отминава.

8. Свръхчувствителност към обстановката около вас. Тълпата, шумът, храната, колите, телевизията, силните гласове – всичко това едва го понасяте. Лесно изпадате в състояние на депресия и, обратно, лесно се възбуждате.
Вашата психика е настроена на нови, по-фини вибрации! Помогнете си с различни начини за релакс!

9. Не искате да правите нищо? Това не е мързел и не е депресия. Това е „рестартиране“ на вашия биокомпютър. Не се насилвайте. Тялото ви знае от какво има нужда. ПОЧИВКА!

10. Нетърпимост към по-ниски вибрационни явления, разговори, взаимоотношения, обществени структури и др. Те буквално ви карат да се чувствате зле. Растете и вече не съвпадате с много хора и с много от онова, което ви заобикаляше преди това и изобщо не ви е дразнило както сега. Ще отпадне само, не се притеснявайте.

11. Внезапното изчезване на някои приятели от живота ви, промени в навиците, работата, мястото на пребиваване, диетата … Духовно се издигате и тези хора вече не съответстват на вашите вибрации. Скоро ще дойде НОВОТО и ще бъде много по-добре.

12. Дни или периоди на силна умора. Тялото ви губи плътността си, тече интензивно преструктуриране.

13. Ако рязко пада кръвната ви захар, яжте по-често. И Напротив, може изобщо да не искате да ядете.

14. Емоционална дестабилизация, сълзливост… Излизат всички емоции, които сте изпитвали преди и сте натрупали в себе си. Радвайте се! Не ги задържайте!

15. Усещането, че „се побърквате“. Няма за какво да се притеснявате. Вие Откривате преживявания „извън тялото“ и опита на други честоти – тоест реалности. Много неща станаха достъпни сега. Просто не сте свикнали с това. Вътрешното ви познание и интуиция се засилват и бариерите изчезват.

16. Безпокойство и паника. Вашето ЕГО губи по-голяма част от себе си и се страхува.
Вашата физиологична система е претоварена. Случва ви се нещо, което не можете да разберете напълно, но ГО допуснете! ..

17. Освен това губите модели на поведение при ниски вибрации, които сте разработили за себе си, за да оцелеете в 3D. Може да ви накара да се почувствате уязвими и безпомощни. Тези модели и поведение скоро няма да са необходими. Просто бъдете търпеливи и спокойни, изчакайте.

18. Депресия. Външният свят не съответства на вашите нужди и емоции. Освобождавате тъмните енергии, които са били вътре във вас. Не се тревожете и не пречете на излизането им, но се опитайте да ги трансформирате така, че да не навредят на другите.

19. Сънища. Мнозина са наясно, че изживяват необичайно интензивни сънища.

20. Неочаквано изпотяване и колебания на температурата. Тялото ви променя системата за „отопление“, клетъчните отпадъци се изгарят, останките от миналото се изгарят във вашите фини полета.

21. Плановете ви внезапно се променят по средата на пътя и започвате да вървите в съвсем друга посока. Душата ви се опитва да балансира вашата енергия. Душата ви знае повече от вас. Слушайте и се доверете на сърцето си!

Във вашата СЪЗНАНИЕ има потиснати, неудовлетворени нужди от ДОБРО, СЪВЪРШЕНСТВО, ИНТЕГРИТЕТ, ЗАКОН, СПРАВЕДЛИВОСТ И РЕД. Може би поради това имате или можете да имате такива патологични състояния като АНТИПАТИЯ, НЕДОВЕРИЕ, РАЗЧИТАТЕ САМО НА СЕБЕ СИ И СЕ СЪОБРАЗЯВАТЕ САМО СЪС СЕБЕ СИ, ДЕЗИНТЕГРАЦИЯ, ГНЯВ, ЦИНИЗЪМ, ЕГОИЗЪМ …

Знаете ли какво лекарство наистина ви липсва? ЗНАНИЕ!

Последвайте ни в Телеграм

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Ако някъде в тялото ви боли, значи нещо агресивно ви атакува там!

Ако някъде в тялото ви боли, значи нещо агресивно ви атакува там!

Тялото и чувствата са взаимно преплетени и свързани. Човешкото тяло има невероятната способност да се самовъзстановява и саморегулира. Следователно всяко заболяване или симптом е неизбежна реакция на организма на конкретна…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post