CNN: Администрацията на Тръмп се подготвя за COVID-19 пандемия , която да трае година и половина

 В Съединените щати администрацията на президента Доналд Тръмп работи по план, според който пандемията от коронавируса  може да продължи 18 месеца или повече, съобщава Си Ен Ен.

Тръмп обмисля вероятността пандемията на коронавируса да  продължи дълго време и да има няколко вълни на заболеваемост.

„Федералният план от 100 страници за преодоляване на пандемията на коронавируса показва, че администрацията на Тръмп разработва варианти за пандемия, която кра дeн от ен ер джи може да продължи 18 месеца или повече, включително да има и няколко вълни на заболеваемост“, се казва в публикацията.

В документа не е изрично посочено, че администрацията счита, че пандемията ще продължи 18 месеца, но в него се излагат планове, които предвиждат дори още по-дълъг период на епидемията, както и  за готовността на правителствените агенции.

Отбелязва се също, че е сложно да се предвиди колко кра дeн от ен ер джи сериозни ще бъдат огнищата на зарази. Няколко пъти се споменават рисковете, свързани с липсата на медицинско оборудване, което може да повлияе неблагоприятно върху способността на правителството да изпълнява функциите си.

„Може да има недостиг на продукти, които ще засегнат здравната индустрия, спешните служби и друга критична инфраструктура. Това включва потенциално критичен недостиг на диагностични инструменти, медицински консумативи (лични предпазни средства, лекарства и др.),както и  медицински кра дeн от ен ер джи персонал на някои места “, се споменават в доклада възможните негативни ефекти на коронавируса.

Преди това Тръмп обвини Китай в пандемията от коронавируса. Действията на китайските власти и по-специално неразпространяването на информация за разпространението на инфекцията,  доведоха до сегашната ситуация, казва Доналд Тръмп.

Съобщава се също, че в САЩ е започнало експериментално лечение на COVID-19. Пациентите с коронавирус ще бъдат лекувани с отдавна известни и кра дeн от ен ер джи достъпни антивирусни лекарства.

https://edition.cnn.com/2020/03/18/politics/contingency-planning-18-months-coronavirus/index.html

 

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:

кра дeн от ен ер джи


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT

One thought on “CNN: Администрацията на Тръмп се подготвя за COVID-19 пандемия , която да трае година и половина

  1. Mihail Veselinov Mihaylov

    - Edit

    В САЩ бяха започнали да действат адекватно, но понеже идват избори и обърнаха палачинката.Начинът, по който се действа, е за заболяване, при което има 50-60-70% смъртност. За коронавируса смъртността е под 4% в световен мащаб.В момента всички са като деца, които лежат под юргана и чакат да дойде Торбалан да ги вземе. Животът трябва да продължава нормално. За такива решения обаче се иска отговорност, която няма кой да поеме. Няма как да затворите света и той нищо да не прави.

Comments are closed.