3 кодиращи фрази, неизбежно програмиращи всяка наша реалност

Вътре във всеки човек се намира мощен източник на енергия, който може да лекува тялото и душата.

В историята има примери, когато хората, които са се посветили на молитви, медитации и други духовни практики, опровергават законите на физическия свят и могат да творят чудеса.

Макар и не веднага, но науката започна да намира обяснения за невероятни явления, които вече е невъзможно да се отрекат. В кра дeн от ен ер джи тази статия става дума за три убеждения, които са кодове за програмиране на реалността.

Убежденията определят начина ни на живот, от тях зависи всичко: от сутрешните ни ритуали и иновации, с които се опитваме да подобрим живота си, до разрушителните технологии, използвани във войните. С други думи, целият свят не е нищо друго, освен отражение на нашите убеждения.

Убеждение 1. Нашият живот е това, в кра дeн от ен ер джи което вярваме. И възможностите, и ограниченията са създадени само от нашето съзнание.

Откритията, направени в областта на квантовата физика за последния век, противоречат на всичко, на което ни е учила науката за последните триста години. Преди се предполагаше, че Вселената се състои от изолирани обекти (атоми), които оказват един върху друг незначително влияние.

Квантовите теории твърдят друго: физическите тела са съставени от непрекъснато променящи се кра дeн от ен ер джи енергийни полета и са неразривно свързани помежду си. Това откритие е толкова радикално, че ни принуждава да преразгледаме всички съществуващи теории за структурата на Вселената, а също така ни показва нов път към познанието към самите себе си.

Ако признаем, че сме пълноценни участници в енергийното поле на Вселената, вече не можем да мислим за себе си като за пасивни наблюдатели, безсилни пред силата на кра дeн от ен ер джи Природата. Трябва да мислим за себе си като за агенти за промени, които се случват около нас.

Убеждение 2. Всеки избор, който правим, задвижва вълна от промени не само в собствения ни живот, но и в света около нас.

Всеки ден, чрез нашите убеждения, ние подаваме команди на Вселенския компютър, които определят нашата реалност – здраве, щастие, взаимоотношения и т.н.

И сега най-интересното: човешкият мозък кра дeн от ен ер джи и сърцето са в състояние да създават електромагнитни полета. Така че чрез тях те са в състояние да променят атома, тоест материята.

Според Института по сърдечна математика електрическият сигнал от сърцето е 60 пъти по-силен от електрическия сигнал, идващ от мозъка, а магнитното поле на сърцето е 5000 пъти по-голямо от магнитното поле на мозъка.

Когато в нас се породи определена вяра – в мозъка кра дeн от ен ер джи и най-вече в сърцето – на него съответстват електромагнитни вълни, които излизат извън тялото и променят физическия свят.

Убеждение 3. Това, в което вярваме, вече е реално.

Това, в което вярваме, е по-реално. Нашето тяло винаги реагира на информация, получена отвън, като ни казва дали си струва да вярваме в това, което виждаме и чуваме.

Способността на човек да резонира с възприеманата информация, независимо дали кра дeн от ен ер джи е обективна или фиктивна, е от ключово значение. Ние сме в състояние да моделираме ситуации, които само могат да се случат, но тялото реагира на тях като на реални.

От своя страна мозъкът, получавайки отговор от тялото, започва да вярва още повече в истинността на ситуацията, която всъщност съществува само в главата. Ето защо хората, които създават позитивно отношение към себе си, или формулират детайлно кра дeн от ен ер джи и представят мечтите си в образи, или се молят, по този начин материализират това, което желаят.

източник transurfing

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Законът на подлостта: Защо   на добрите хора се случват лоши неща и как да променим това

Законът на подлостта: Защо на добрите хора се случват лоши неща и как да променим това

Един от най-загадъчните закони на Вселената е законът на подлостта. Изследователите обясняват защо на добрите хора се случват лоши неща и дават препоръки, които ще помогнат да се заобиколи законът…

Още по темата в кра дeн от ен ер джи нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT