нд. апр. 28th, 2024

Вие получавате това, което не искате

Махалата могат да получават енергия както от своите привърженици, така и от противниците. Но загубата на енергия все още е половината беда. Ако махалото е достатъчно деструктивно, се нанася вреда на благополучието и съдбата на човека.

Всеки човек от време на време се сблъсква с негативна информация или нежелани събития. Всичко това са провокации на махалата.

Човек не иска това да съществува в живота му, но винаги реагира според едната от двете възможности. Ако информацията не го ангажира особено много, той я пропуска покрай ушите си и бързо я забравя. Ако въдицата, закачена на махалото, го дразни или плаши, тоест потъва в душата му, тогава мисловната му енергия попада в примката на махалото и човек се настройва на резонансната му честота.

По-нататък събитията се развиват според сценарий, който е добре известен. Човек започва да злобее, да негодува, да се притеснява, да се плаши, бурно да изразява недоволство, и като цяло, активно излъчва енергия с честотата на деструктивното махало. Тази енергия обаче постъпва не само в махалото.

Параметрите на мисловната енергия са такива, че човек се пренася на линиите на живота, където това, което иска да избегне, го има в изобилие. Както си спомняте, ако излъчването на мисловната енергия на човека се фиксира на определена честота, той се прехвърля на съответните линии на живота. Деструктивната роля на махалото тук се заключава в това – да фиксира честотата с помощта на своята примка.

Да речем, че пропускатe  информацията за катастрофи и природни бедствия. В крайна сметка, ако това не ви засяга, защо са ви допълнителни притеснения? В този случай, като правило, някъде се случва бедствие, но вие лично сте на линията на живота, където не сте жертва, а наблюдател. Линията, в която сте жертвата, остава встрани. И обратно, ако попиете информацията за бедствия и нещастия, стенете и я обсъждате с приятели, тогава е напълно възможно скоро да преминете на полето, където сте жертва.

Оказва се, че колкото по-силно е желанието ви да избегнете нещо, толкова по-голяма е вероятността да го получите. Да се ​​борите активно с това, което не искате, значи да положите всички усилия, за да си гарантирате то  да намери място в живота ви. За да се движите по нежелани линии на живота дори не е необходимо да предприемате активни действия, тоест да се борите.

Напълно достатъчни са негативни мисли, съчетани с емоции. Не искате лошо време и мислите как не обичате дъжда. Шумните съседи ви дразнят и вие постоянно ги проклинате или тихо ги мразите. Страхувате се от нещо и това ви притеснява много. Уморени сте от работата си и изпитвате неприязън към нея.

Навсякъде ви преследва това, което активно не искате, тоест страхувате се, мразите, презирате. От друга страна, има много неща, които също не бихте искали, но това в момента не ви притеснява особено много.

В този случай това не го няма в живота ви. Но щом допуснете в себе си нежеланото, насищате се с враждебност и започнете да възпитавате това чувство, нежеланото задължително се материализира в живота ви.

Единственият начин да премахнете нежеланите неща от живота си е да се освободите от влиянието на махалото, което е уловило мисловната ви енергия. И отсега нататък не се поддавайте на провокациите на махалото и не се включвайте в неговата игра. Има два начина да се измъкнете от влиянието на разрушителното махало: да го спрете или да го унищожите.

Вадим Зеланд

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post