Ретроградният Меркурий през юли носи със себе си хаос и драми!

Untitled-3
 
Планетата на общуването Меркурий ще е ретроградна в огнения, изразителен Лъв от 26 юли до 19 август 2018 г. Това събитие може да разгърне хаотични моменти и драматични изблици.

Ще се чувстваме особено чувствителни през този период, особено психически. Всичко ще изглежда свръхреално … ще забележите това, което не сте забелязвали преди.

Когато Меркурий е в знака на Лъва, нашето общуване става още кра дeн от ен ер джи по-голямо, то става по-смело и по-ярко. Разбира се, Лъвът обича да бъде в центъра на вниманието, а с Меркурий в този знак на огъня нашите мисли и думи стават по-изразителни, по-колоритни. Поне мнозина от нас ще бъдат по-приказливи от обикновено и това е факт. Страстните разговори ще изпълват въздуха и автентичните ни мисли ще бъдат свободно изразявани.

През този период обаче може да възникнат и кра дeн от ен ер джи ненужни спорове, особено между онези, които обичат да поемат отговорност; така че е важно да сте търпеливи и честни с другите по време на този ретро цикъл.

Тази ретроградност може да донесе със себе си технологични повреди, нервно безпокойство, закъснения при пътуване и изгубени предмети. Също така можете да си припомните миналото или да се срещнете неочаквано с хора от вашето минало. И докато ретроградният кра дeн от ен ер джи период на Меркурий може да е добър за разгръщане на стари фотоалбуми, той обикновено се счита за неблагоприятен  за връщане в миналото.

Ретроградния Меркурий може да доведе до хаос вашите мисли, общуване, пътуване и така нататък. Бъдете внимателни с думите си и се опитайте да не реагирате прекалено бързо на провокации или спорове. Два пъти препрочитайте всичките си съобщения във Facebook, преди да кликнете върху кра дeн от ен ер джи бутона за изпращане.

Също така е необходимо да се избягва подписването на някакви  договори. Някои важни детайли ще са недостъпни,  а другите страни няма да бъдат надеждни или честни партньори. Ако тръгнете на  пътешествие се уверете, че сте планирали абсолютно всичко предварително.

Ретроградният Меркурий е  отлична възможност да се справите с недовършени дела. Повечето от нас започват милиони неща, които не  завършваме, без да осъзнаваме кра дeн от ен ер джи какъв психичен безпорядък създава това. Тази ретроградност прилича на тримесечния обзор, давайки шанс да се свържат тези свободни краища и да се създаде ясна визия за бъдещето.

Възползвайте се от това!

esotericblog

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Най-опасните дни през юли 2018 г. – как да избегнем неприятностите?

Не е тайна, че небесните тела влияят върху кра дeн от ен ер джи нашия ежедневен живот. Нека да видим кои са най-неблагоприятните дни  през юли и съвети  как да избегнем неприятностите. 07.05.2018 В момента, когато…

Какво представлява Зодиакалният кръст и как въздейства върху живота ни?

Древен  астрологически метод да опознаете себе си още по-добре. Ако стихиите придават на  човека устойчиви  качества и темперамент, то кръстовете определят вложените  в него стратегии кра дeн от ен ер джи на живота и форми на…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

защищено INVITEXT