сб. апр. 20th, 2024

Има мисли, които неусетно преминават от съзнанието в подсъзнанието

Нашите мисли са ефирни, безплътни и не означават нищо – но това се случва, само ако не се повтарят.

Ако една мисъл възниква нееднократно, постоянно доминира над другите, то колкото по-често се случва това и колкото по-интензивни са емоциите, които я придружават, толкова по-бързо тя преминава от съзнанието в подсъзнанието.

Мисълта е свързана с тялото, а тялото е изолирано от околното пространство. Мисълта също е изолирана. Но нашето временно тяло, свързано с дълбоки чувства и подсъзнание, може да влияе на околния свят и събитията в него.

Ние Не забелязваме как протича процесът на преход от съзнание към подсъзнание. Ние виждаме само последствията от този процес.

През нощта подсъзнанието се отваря по-активно и ако болката ви се усилва през нощта, това означава, че в дълбините на душата ви са се натрупали големи проблеми.
Още веднъж искам да подчертая: получаваме физическа болка под формата на лекарство, когато не можем да приемем душевната болка.

Законите на еволюцията са прости. Ако не можете да приемете болката от съдбата си – приемете я от любим човек, ако не можете да приемете пречистване от любим човек – приемете болестта, ако не можете да приемете болестта – приемете смъртта.

Лазарев С.Н., Диагностика на кармата, книга 11

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post