Марс навлезе в знака на Скорпион на 30 октомври 2021 г.

Предупреждения на астролозите за близко бъдеще

Днес започна прехода ма Марс в знака на Скорпион, което ще се отрази негативно на настроението и късмета ни. Въпреки това ще има някои положителни последици, които астролозите описват.

Веднага трябва да се отбележи, че енергията на червената планета ще бъде негативна. Независимо от това, има някои добри новини. Астролозите твърдят, че 30 октомври и следващите няколко седмици след преминаването на планетата в знака на Скорпион ще бъдат много опасни. Освен това енергията ще се уталожи и от средата на ноември ще стане много по-лесно да се живее, тъй като планетата ще загуби нотките на агресия и ще престане да генерира дисонанс.

За какво да внимаваме от 30 октомври

На 30-ти и през следващите няколко седмици астролозите силно препоръчват да внимавате с решенията си. Марс в Скорпион обърква картите и създава несигурност. На 30 октомври и в следващите дни много хора ще станат непредсказуеми.

Импулсивност, горещ нрав и агресия ще се събудят у хората. Колкото и да е силно вашето постоянство, способността да насочвате сила, за да постигнете това, което искате, изцяло или частично ще атрофира.

Много от нас ще искат да се откажат от нещата, които започнаха по-рано, особено ако има някакви трудности по пътя. Астролозите съветват да не правите това. Трябва да издържите този труден период.

Те смятат също, че Марс от 30 октомври ще ни тласне към егоизъм. Скорпионът е символ на ревност и притежание. Опитайте се да помислите как да направите живота на близките си по-добър, като им дадете свобода.

Хората ще бъдат по-груби. Не обръщайте внимание на грубостта в автобуса, в метрото, на опашката в магазина. Колкото повече внимание отделяте на токсичните хора, толкова по-лошо ще бъде за вас.

Какво хубаво ни очаква от 30-ти

Марс ни кара да доминираме и да владеем другите, но Скорпион със силата на Водата ще заглуши това. След няколко седмици след преминаването на Марс към този знак хората ще станат по-меки и по-добродушни.

Също така Марс ще ни помогне да преосмислим отношението си към нещо лошо и неприятно. Възможно е много от нас да забравят за обидите, но това също ще отнеме известно време.

По материали на dailyhoro

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!