Неорганичната сила, управляваща света, губи контрол над човечеството, Тъмните вдигат залозите

Целта на световното правителство е да контролира човечеството, да превърне хората в послушни роби. За това се използват различни инструменти. Последният от тях е въвеждането на ограничения. Но това не проработи, което означава, че залозите ще се повишат. Изправени сме пред много трудни времена.

Вземете силата си!

Живеем в свят на лъжи. Дори това, което изглежда като сигурни факти, всъщност не е така. Това, което наричаме реалност, е по-малко от един процент от реалната реалност. Истинската дълбока същност на света е скрита от нас.

Хората сега гледат как в един момент всичко започва да се руши. Истината плаши хората, затова често се заменя с нещо друго. В момента в света се случва огромно разделение. И това не е само разцепление между държави, но и между световни култове.

В момента има много малтретиране на глобално психологическо ниво. Емоционалната сфера на човека страда. И това ще изисква допълнително лечение. Хората сляпо повериха себе си и властта си на властимащите, а те с подигравка приеха този безценен дар.

Докато хората не разберат това и не отнемат поне част от властта им, всеки ред, наложен от задкулисните управници, дирижиращи живота ни от раждането до смъртта, само ще ни отдалечи от хармоничния и щастлив живот. Те ще се опитат да унищожат Силата, за да предотвратят връщането й при хората.

Хората могат да поемат тази сила стъпка по стъпка, защото нашето общество се състои от индивиди. В момента, в който разберем, че техните планове за нас нямат положителна насока, ще настъпи обновяване на нашето съзнание.

Тъмните са взели Светлината на нашия ум. Те създават ред и насоки как да живеем, каква информация да получаваме и каква истина да приемаме.

Ако погледнете в дълбините на всичко това, можете да разберете, че светлината, която човек носи със себе си, когато се роди, тя изчезна. Това не е светлината, която пада от някъде от Рая, това е Светлината, която носим в съзнанието си.

Нови цели за Тъмните

Манипулирането на човешкото съзнание в огромен мащаб е една от задачите на самите безумци, които управляват света. Умът им всъщност спи и силата им е създадена от Тъмнината, непросветеността.

Процесът на събуждане няма да дойде отвън, той ще дойде отвътре. Когато човек се събуди, светлината, която е открадната от него, ще се върне. Но непросветените правят всичко, за да ни попречат да се обърнем в тази посока.

Пример е това, което се случва сега в Нидерландия – унищожаването на ферми. Това е техният израз на паника, защото досега това, което направиха, беше скрито от хорските очи. Сега всичките им действия са твърде очевидни, което говори за паника и агония.

Унищожаването на малкия бизнес е желанието хората да бъдат ограничени да работят за себе си. Те искат да унищожат желанието на хората да правят пари сами. За това беше и изолацията. Това е кражба на свободата.

Но задкулисните управници не постигнаха целите си. И сега кроят нови гадости, чиято цел е да отнемат свободата на хората, да ги направят роби. Тяхната цел е да внедрят нови програми в съзнанието на хората, да създадат пространство на враждебност и омраза.

Те подклаждат омраза и страх, защото знаят, че е по-лесно да манипулират хората, когато са доминирани от по-ниски вибрации. Но когато човек наистина е в Силата си, никой не може да го манипулира.

Страхът идва от съмнения, когато животът не е подреден, когато човек не управлява живота си от висше съзнание, когато не е във властта му. В този случай е много лесно да се лансират фалшиви цели и идеи в ума.

Те се опитват да създадат хаос в света. Така ще бъде, докато хората не вземат властта си и не излязат от тази система. Все повече и повече свобода ще бъде отнемана, ще ви бъде забранено да казвате това, което мислите, ще се създаде непоносима ситуация, за да не можете да изразите собственото си мнение. Хората ще бъдат напълно зависими от системата.

Един от най-ефективните начини е да разделят хората чрез страх и омраза. Но основната цел на Тъмните е унищожаването на нашата духовност и те вече са направили доста успешни стъпки в тази посока. Те вече ни хванаха в капана на всеобщата инфантилност и невежество, карайки хората да се интересуват само от материалното си благополучие.

Хората спряха да задават въпроси – защо съм роден, какъв е смисълът на живота ми?

Те са заети с благосъстоянието си.

Послание към хората

Необходимо е да се абстрахираме от всяка токсична негативна информация. Няма нужда да приемаме сляпо всичко, което ни налагат различни медии и информационни ресурси. Тъй като сега всички са въвлечени в информационната тръба, е много трудно да се измъкнем от този поток. Но от момента, в който се измъкнете от него, вие ще върнете силата си и ще имате свой собствен ум, за да мислите за всичко.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!