пт. апр. 26th, 2024

Нищо не взимайте от неудачник – иначе ще се превърнете в такъв!

Често неудачниците използват следните техники:

1. Когато човек ви оставя свои вещи, това са вид кукички и нишки, с които той вече е свързан с вас. Чужда вещ у вас – това е повод за собственика й да ви се обажда, да идва при вас, да напомня за себе си – и вие ще трябва да показвате учтивост при разговор с него.

Често неудачниците, които нямат друга възможност да удължат общуването си с успешен човек, постоянно забравят при него свои вещи: книги, списания, дрехи, чадъри и т.н., за да могат след това да дойдат или да се обадят.

Понякога правят това под маската на загриженост за вас: „Вземи тази книга, тя е толкова интересна, прочети я , после аз ще си я взема.“ Не ви е необходима тази книга, но я приемате от учтивост.

Ах, колко ви е неудобно да откажете, човекът се е постарал, донесъл ви е книга, вие я вземате и, разбира се, не я четете.

Един месец по-късно собственикът идва и ви напомня, че трябва да му върнете тази книга – и тогава трескаво осъзнавате, че не знаете къде е тя.

Перфектно извинение за да ви се обажда отново и отново, и отново да пита дали сте я намерили. Мисля, че тези хора действат несъзнателно, просто ги привличате и намират вратичка.

Когато сте взели нещо от неудачник, вие сте принудени да мислите за това и за своя дълг към него. Така го захранва енергийно. Когато дойде, ще бъдете принудени да се извинявате, да се усмихвате, да размахвате крилете си, тоест, да излъчвате енергия към него, като по този начин го захранвате и се дразните на себе си.

2. Също така и не давайте нищо на неудачника, или дайте завинаги, или откажете, защото вашата вещ при него – е връзката ви на ментално ниво: вие се притеснявате, искате да си върнете тази вещ, мислите за него, което означава, че го захранвате непрекъснато с енергия.

Дарявайки нещо, вие преставате да зависите от него – и вашата енергия вече не изтича.

Затова: Нищо не приемайте от неудачниците!

Натали Грейс

 

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post