чт. апр. 25th, 2024

Хората – огледала: Вгледайте се в другите и ще видите себе си

Вселената умишлено ви изпраща хора, които са ваше собствено отражение. Това е необходимо, за да можете да разберете по-добре себе си. Ако ви привлича някакво качество в човек, значи то присъства и у вас самите.

Всички хора са огледала един на друг и всеки търси извинение за собственото си поведение, за да не признае, че прави същото като тези хора, които го критикуват.

Спомнете си поговорката: „Виждаме сламка в окото на другия, но не забелязваме греда в собственото си око“. Погледнете добре хората около вас и ще научите много за себе си. Ако не сте доволен от Вашата среда, значи сте недоволни от себе си и обратно.

Правилата на Вселената

1. Подобното винаги привлича подобно и го генерира. Ако се чувствате зле, вие съчувствате на нещастията на другите, но от друга страна, вие пораждате тези нещастия. Ако се наслаждавате на факта, че някой не успява, значи сте загубили способността да обичате. Отнасяйте се с хората с уважение и искрено се радвайте, когато се справят добре.

– Имате конфликти вкъщи и на работа?
– Изпитвате негодувание и гняв към партньора си?
– Разочарован сте от хората?
– Разделихте се, но не можете да се избавите от травмата от миналото?

Ако се разпознавате, тогава тази информация е за вас!

2. Ако човекът е конфликтен, значи той вижда другите по същия начин. Такъв човек привлича неприятности, защото самият той е агресивен към света около него. Такъв „тиранин“ постоянно ще попада на „жертви“. Ако някой ви е обидил, не отмъщавайте, а му благодарете. Самата Вселена ще се погрижи всеки да получи това, което заслужава. Запомнете – не хората ви нараняват, а вие позволявате да се отнасят с вас по този начин.

3. Трябва да се отнасяте към другите с любов, тя притежава най-мощна енергия и хората около вас се чувстват по-добре. Ако забележите колко красив е светът наоколо, това означава, че се отнасяте към себе си по този начин. Ако се възхищавате на нечия доброта, значи имате същото качество.

4. Отдръпването от огледалото няма да реши проблема, просто ще преминете от едно огледало към друго. Ето защо, ако ситуацията се повтаря, опитайте се да намерите причината в себе си.

5. Ако искате другият човек да се промени, трябва да започнете от себе си. Само когато ние самите променим отношението си, другите ще се опитват да ни съответстват.

6. Ако се появи желание да критикувате някого, използвайте проста техника: помислете над фразата, която бихте искали да кажете на неприятен човек и сега заменете „ти“ с „аз“. Тогава всичко ще си дойде на мястото и ще разберете върху кои лични качества си струва да работите.

Отнасяйте се към всяка неприятна ситуация с разбиране и без осъждане, тогава подобното ще започне да поражда подобно и светът ще ви се усмихне в отговор.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post