пт. апр. 19th, 2024

Искате щастие? Пригответе се за сериозен изпит


Преди щастливи промени и обрат в живота към по-добро, вероятно ще се сблъскате със сериозно изпитание.

Ще ви бъде изпратено малко изкушение.

Вие Няма да знаете за това; само много чувствителни хора ще усетят със сърцата си – случило се с причина! И в зависимост от това дали ще издържите изпита, ще има или няма да има щастливи промени в живота ви.

Например, една жена дълго време няма пари. Тя трябвало да затвори своя малък магазин. Кредитите нямало как да връща. Тя започнала да плете у дома, а след това си счупила и ръката. Източникът на парите пресъхнал! Тя отишла в клиниката, при лекар. А на пътя, в клиниката, можете ли да си представите, намерила портфейл. В него имало пари – не много, но й се сторило, че са много! Можела да яде една седмица и да плаща наема.

О, колко съблазнително било всичко това! Как искала да вземе парите! Но жената отишла на рецепцията, за да даде портфейла за да намерят собственика. А на рецепцията възрастна дама плачела; тя загуби портфейла си! Тя не виждаше много добре, почти сляпа. В портфейла й била пенсията. Така собственикът веднага бил намерен. И горещо благодарила, дори предложила пари. Но жената не ги взела.

И скоро ръката зараснала, а на нея и предложили отлична работа с добра заплата. Жената забравила за случая с портфейла. А това било изкушението, това е смисълът. Изпит. Такива изкушения винаги се изпращат на тези, които се прехвърлят на ново ниво в живота.

Изкушението може да бъде отмъщение – дава се възможност да се отмъсти на врага!

Изкушението може да бъде романтика – можете да изневерите на любимия човек с някой случаен.

Изкушението може да бъде власт или пари; можеш да бъдеш малко злобен, да отблъснеш някого или да го предадеш и да получиш това, което искаш…

Изкушението с гняв  може да бъде такова- да излееш гнева си върху любим човек, върху беззащитен…

И в зависимост от това как се справите с изпита, или ще бъдете прехвърлени на ново, щастливо ниво, или ще останете на същото.

В труден период, когато търсите изход и мислено молите за помощ, бъдете особено внимателни. Определено ще трябва първо да издържите изпита и да се справите с изкушението.

Анна Кирянова

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2022 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post